Egy viszonylag ismeretlen glamour modell, Kitty Lea is beállt azon hírességek táborába, akik testük mutogatásával gyűjtenek egyre több követőt a blogjuknak. Lea feneket és dekoltázst már mutatott, még tízezer követő, és jön a mellbimbó. A legjobb az egészben, hogy Learől hemzsegnek a meztelen képek az interneten, az emberek ennek ellenére pörögnek a témán, hátha megláthatják a modell mellét. Adrianne Curry és Coco T kihívóra akadt.

Kitty Lea nem túl ismert glamour modell, aki olyan népszerű férfimagazinokban szokta mutogatni a testét, mint a Nuts és a Front, és természetesen a trendkövető modellekhez hasonlóan ő is twitterezik. Szegénynek viszont nem volt elég követője, meg úgy érezte, nem elég nagy a hírverés körülötte, ezért azt írta néhány nappal ezelőtt, hogy ha eléri a húszezer követőt, akkor posztol magáról egy szexi képet.

“Ha elérem a húszezret éjfélig, akkor egy nagyon mocskos képet posztolok magamról” - írta Lea még március 17-én. A dolog nem jött össze aznap, de az Egotastic felfedezte a posztot, és meg is kérte az olvasóit, hogy kövessék Lea-t. Annak ellenére, hogy egy korábbi, hasonló akciója után az oldalon azt írták, egy időre felhagynak az ilyen figyelemfelkeltéssel.

Mindenesetre a húszezer követő pár nap alatt összejött, Lea pedig valamennyire tartotta a szavát. Az eredeti terveknél lassabban jött össze a kívánt követőszám, így Lea is csak viszonylag visszafogott képeket posztolt a fenekéről és a dekoltázsáról.

“Harmincezer követőnél jönnek a bimbók” - írta Lea a képek után. A legszórakoztatóbb az egészben, hogy mivel Lea glamour modell, nagyjából már az egész testét megmutatta meztelenül a nagyvilágnak korábban, ennek ellenére megy a hajsza, hogy minél hamarabb elérjék a bűvös harmincezres követőtábort, hogy a modell a mellbimbójáról posztoljon.

Lea teste annyira népszerű Twitteren kívül is, hogy külön blogot szenteltek a róla készült képeknek, amelyek között van egy pár, amelyik lényegesen többet mutat, mint amilyen képet valaha is fel lehet majd tölteni a Twitterre.

Mindenesetre a követőkurválkodás egyre népszerűbb sport a hírességek körében. Nemrégiben a szintén kicsit elfeledett modell, Adrianne Curry hozta magát vissza a köztudatba hasonló módszerrel. Ő mondjuk tízszer annyi követőre gyúrt, mint Lea, cserébe egyből meztelen képet ígért magáról.

Az üzlet megköttetett, amikor Curry követőinek száma elérte a kívánt számot, a modell posztolta is a meztelen képet magáról. Igaz, a fotó néhány évvel ezelőtt készült, és jó ügynök módjára azt mondta, az aktuális állapotokról majd ötszázezer követőnél küld majd képet.

De nemcsak arra jó a kihívó, meztelen képekkel szerzett ismertség, hogy valaki visszatérjen a köztudatba, a semmiből is be lehet futni ilyen képekkel. A legjobb példa erre Ice T felesége, Coco T, aki az égvilágon semmiről sem ismert azon túl, hogy a kiörögedett rapper felesége. Coco mégis meglátta magában a lehetőséget, és gyakorlatilag karriert épített arra, hogy Twitteren posztol magáról kihívó képeket. Nem láttunk erről felmérést, de meg mernénk kockáztatni, hogy 2012-ben többen tudják, hogy ki az a Coco T, mint hogy melyik volt Ice T legnagyobb slágere.

Coco T és Adrianne Curry mellett kinek másnak, mint Howard Sternnek volt hasonló akciója, amikor tavaly februárban csatlakozott a Twitterhez. A rádiós azt mondta, ha eléri a százezer követőt, posztol egy pucér képet a feleségéről, Bethről.

Természetesen Stern is állta a szavát, elég gyorsan, kb. másfél hónap alatt elérte a százezer követőt. A feleségének viszont nagyon nem tetszhetett a kép, amit Stern feltöltött, mert ma már nincs ott Stern oldalán a fotó, cserébe van viszont néhány jó minőségű stúdiófotó, amiről azt írják, Stern kompenzációból tette fel ezeket, hogy kibéküljön vele a felesége.

Itthon nem láttuk még hasonló akciókat, de a kis pénz kis foci jegyében meg kell jegyeznünk, hogy a módszer természetesen nem ismeretlen Magyarországon sem. Annyi a különbség csupán, hogy kifejezetten kis látogatottságú blogok általában fiatal szerzői szoktak magukról szexi képeket posztolni a néhány tucat követőjük megelégedésére, illetve a követőszám folyamatos gyarapítása érdekében. A dolog igazi haszonélvezője viszont az a blog, amelyik a különféle blogokra feltöltött szexi csajos képeket gyűjti össze egy helyre, hogy ne kelljen végigklikkelni a napot egy kis nyálcsorgatásért.