Szavazzunk 2012 legszexibb celebjére!

2012.03.24. 11:02
A MrSkin 2012-ben is kideríti, ki a legjobb nő a celebvilágban. A leginkább meztelenkedésre szakosodott oldal már a legjobb 16-nál tart, legyünk részesei valami igazán nagy dolognak!

A filmek és sorozatok igazán fontos részével, tehát a kevés ruhában látható hírességekkel foglalkozó MrSkin.com ezúttal a 2012-es celebvilág legjobb nőjét akarja megtalálni olvasói segítségével. A szavazás eljutott a legjobb 16 nőhöz, ahol már tényleg durva párosítások vannak. Mégis ki tudna könnyen dönteni egy Mila Kunis-Olivia Wilde csatában, vagy milyen emberfeletti lélekjelenlét kell ahhoz, hogy eldöntsük, Scarlett Johansson vagy Jennifer Love Hewitt áll közelebb a tökéletes nőhöz?

Kattintson a szavazóoldalért!
Kattintson a szavazóoldalért!
Fotó: Mr. Skin

Bármilyen nehéz is az ügy, hamarosan meglesznek az eredmények, mivel a résztvevőkre csak holnapig lehet szavazni. Tehát aki feltétlenül szeretne valami igazán nagy dolog eldöntésében részt venni, az még most kezdje el verni a klaviatúrát. Szerencsére a MrSkin minden segítséget megad a felelős választáshoz, ezért gyors regisztráció után rövid videókat is találunk a versenyzőkről .

A Whack-it Bracket nem az egyetlen hiánypótló szavazása az oldalnak, rendszeresen ők osztják ki a legjobb tévés meztelenkedéseknek járó díjakat, a lehető legváltozatosabb kategóriákban, külön említésre méltó a "legjobb pucérkodás sárkánnyal."