Gillian Anderson, Angelina Jolie, Hayden Panettiere, Fergie, Megan Fox, Courtney Love és Geri Halliwell is vállalja a nyilvánosság előtt, hogy volt már nővel. Azonban azt, hogy kivel voltak, többnyire titkolják.

Gillian Anderson az OUT magazinnak beszélt először a nőkkel való kapcsolatától. Az X-aktákból ismert színésznő lázadó tinédzser korában szerezte első tapasztalatait e téren, hosszú évekig élt együtt egy lánnyal még az iskolás évei alatt. Andersonnak az évek során többször is volt nővel kapcsolata, azonban nem tartja magát leszbikusnak, a férfiakat részesíti előnyben.

Nem ő az egyetlen celebnő, aki vállalja a nőkkel való kapcsolatait, Angelina Jolie, Hayden Panettiere, Fergie, Megan Fox, Courtney Love, Geri Halliwell mind bevallották.

Courtney Love Kate Mossal kavart

"Kate Moss volt. Nem érdekelte. Ez csak egy jó sztori majd az unokáknak. Nem használt drogot ehhez. Még a kilencvenes években történt Milánóban" – mondta Courtney Love a Hot Press magazinnak, hozzátette, megtörtént, jó móka volt, és reméli, Kate Moss nem dühös rá, amiért elmondta.

Megan Fox csak nagyon vonzódik a nőkhöz, de nagyon

Megan Fox nem tartja magát leszbikusnak, egyszerűen csak nagyon, de nagyon vonzódik a nőkhöz. "Beleszerettem egy lányba, aki a Body Shopban dolgozott. Mindenáron próbáltam elérni, hogy viszontszeressen. Úgyhogy provokáltam, és összejöttem egy sztriptíztáncosnővel, Nikitával. Én nem vagyok leszbikus. Csak azt gondolom, hogy minden ember veleszületett képessége, hogy vonzódik mindkét nemhez" – nyilatkozta a színésznő a GQ magazinnak. Azt is elmondta, Olivia Wilde-ot hipnotikusnak tartja, és alig kap levegőt, ha látja.

A színésznő azt is elmondta ugyanebben az interjúban, hogy nem csodálkozna azon, ha az anyja egy napon azzal állna elő, hogy Megan Fox férfi és női nemi szervekkel jött a világra, elhinné neki.

Angelina Jolie éveken át volt együtt Jenny Shimizuval

A színésznő még a Kistüzek című film forgatásán ismerte meg a modellt, Jenny Shimizut. Elmondása szerint az első másodperctől kezdve szerelmes volt Jenny Shimizuba. "Talán feleségül is mentem volna Jennyhez, ha nem lettem volna házas (a színész Johnny Lee Millerrel). Az első másodpercben beleszerettem, ő nagyszerű. Nagyon jól elvoltunk" – nyilatkozta Angelina Jolie korábban.

Jenny Shimizu 2007-ben azzal a pletykával járta körbe a sajtót, hogy viszonyuk még mindig tart, hogy rendszeresen találkozgatnak. Azt is elmondta, hogy Angelina Jolie szájáról két hatalmas vízágy jut eszébe. Azt is kiteregette, hogy Jolie gyűjti a késeket, amiket intim helyzetben is szívesen használ, és hogy a szadomazo világa sem áll távol tőle. Hogy mindebből mi lehet igaz, azt csak ők ketten tudják valójában, mindenesetre Shimizunak megvolt Madonna is, még a kilencvenes években.

Fergie jó katolikus lány volt, aztán becsúszott egy nő

"Volt már leszbikus kalandom a múltban. De meglehetősen későn kezdtem szexuális életet élni, 18 éves korom után. Jó katolikus lánynak neveltek" – mondta Fergie a People magazinnak, és sajnos ez volt minden, amit a nőkkel folytatott afférjairól mondott.

Ezt is csak azért, mert szerepet kapott Trantino Grindhouse (Halálbiztos) című filmjében, amiben leszbikus nőt alakított. Akkor azt nyilatkozta, testhezállónak érzi a szerepet, mert több leszbikus kapcsolatot is a háta mögött tudhat. Ennél bővebben nem nyilatkozott nőügyeiről.

Hayden Panettiere-nek is a kenyér mindkét oldala vajas

"Nagyszerű dolog szinglinek lenni. De az is szuper, ha van pasid. Vagy csajod. Vannak olyan alkalmak, amikor megcsókolod a legjobb barátodat, akivel együtt nőttél fel, csak úgy, csak a móka kedvéért" – mondta a Hősök című sorozat szőke pompomlánya. Amikor betöltötte a 18. életévét, azt is nyilatkozta, hogy szívesen bevállalná Angelina Jolie-t vagy Charlize Theront. És Jessica Albát is. Panettiere azóta bazinagy sportolókkal hetyeg, olyanokkal, akik legalább három fejjel magasabbak nála.

Geri Halliwell volt már csajjal, de csak eggyel, és csak egyszer

A Spice Girls egykori énekese Howard Sternnek is beszélt a leszbikus kalandjáról, de már 2003-ban is pedzegette ezt a Sunnak. "Volt egy kis leszbikus kalandom, de nem tudok erről többet mondani. Nem hiszem, hogy a lány leszbikus lett volna, őszintén.

Elég gyorsan rájöttem, hogy nem vagyok leszbikus" – nyilatkozta Howard Sternnek Ginger Spice. Ráadásul még magyarázkodott is, hogy csak részeg pillanatában történt az eset, és különben sem emlékszik semmire.