Elég zűrös szituációba keveredett Párizsban Pippa Middleton: egy kocsiban utazott egy olyan fickóval, aki viccesnek tartja, ha pisztolyt foghat egy lesifotósra. A francia törvények nem tolerálják ezt, így a férfi 2-7 év közötti börtönt is kaphat. Az autó utasai egy dekadens partiról jöttek éppen, ahol a vendéglátó sznob francia vikomtot törpék, táncosnők és tűzzsonglőrök is szórakoztatták.

Három másik fickóval egy kabrióban utazott Pippa Middleton, amikor egy fotós lekapta a Párizsban vigadó társaságot - írja a Daily Mail. A volánnál ülő vicces kedvű férfi előkapott a kesztyűtartóból egy fegyvernek látszó tárgyat, majd a pisztolyt a fotósra szegezte, mintha épp célozna, hogy lepuffantsa a paparazzit (a képeket itt nézheti meg). Katalin hercegnő anyósülésen ülő húga és amásik két fickó ezen jót röhögtek. A francia rendőrség a Mail szerint azonban nem volt vicces kedvében: nyomozást indítottak az ügyben.

A francia törvények szerint ha a pisztoly igazi volt, akkor 7, ha kamu, akkor 2 év szabadságvesztést is kaphat az azzal ijesztgető sofőr (úgy, hogy a fotós még fontolgatja, hogy pereljen-e). Mivel a kerekfenekű Her Royal Hotness (Őkirályi Dögössége) csak vigyorgott a kocsiban, maximum tanúként idézhetik be őt. Az is előfordulhat, hogy a fotósokat rühellő Pippa hergelte fel haverját. Ettől függetlenül újabb árnyékot vethet az ügy a brit királyi családra, amely épp II. Erzsébet gyémántjubileumát (trónra lépésének 60. évfordulóját) ünnepli.

18. századi parti törpékkel

A botrányt fokozhatja az a dekadens buli is, amin a 28 éves, pár hónapja még egyetemi haverjával kavaró Pippa részt vett. Egy 18. századi stílusban összerakott partiról volt szó, ahol mindenki kosztümben csapatta, és a házigazda Vicomte Arthur de Soultrait volt természetesen a középpontban. A fotókon pórázra fogják az udvarhölgyek, így fojtogatják, Pippa Middleton pedig mindenhol mosolyog.

Rossz vicc rosszkor

Mohammed Merah gyilkosság- sorozata óta Franciaországban a legmagasabb terrorkészültségi szint van érvényben, ezért nem alkalmas az időzítés egy pisztollyal való fenyegetésre. A Daily Mail forrásai szerint ha igazi a fegyver, akkor valószínűleg egy Sig Sauer P226-ról lehet szó (ld. a fenti képen), amit több ország erőszakszervezetei is használnak.

A bulin más szórakoztató elemek is voltak: tűzzsonglőr, tortából előugró sztriptíz-táncosnő, négy törpe és a brit himnusz, a God Save the Queen felturbózott verziója. Ezen kívül a fotókon számos prostigyanús nőt és berúgott alakot lehet látni. Pippa Middleton persze hivatkozhat arra, hogy rendezvényszervezői melója miatt kellett a Le Roi est Mort, Vive le Vicomte (a király halott, éljen a vikomt) nevű partin megjelennie.

Az említett vikomt egyébként Franciaország egyik legjobban menő vállalkozója, aki saját ruhamárkát forgalmaz Vicomte A néven. A Daily Mail szerint ő valóban a gyűlölt 18. századi arisztokrata megtestesítője: lovaspólózik, imádja a nagy partikat és a sznobériát, és a bulin is csalódottságát fejezte ki, hogy Rolex helyett Cartier órát kapott szülinapjára. Pippa egyébként igen gyakran látogatja meg őt párizsi kastélyában.