Rihanna szegecses gatyában rázza a seggét, Katy Perry nagyibugyit húz a nájlonruha alá, Fergie pedig Pampalini asszonyának öltözött: ez a Coachella fesztivál, amelyből már lement egy hétvége, és alig várjuk, mit hoz a következő.

A Coachella zenei és művészeti fesztivált minden év áprilisában megrendezik a kaliforniai Indióban, a celebvilág pedig szívesen látogat el rá. A rendezvény két egymást követő hétvégén zajlik, az elsőn már túlvagyunk, tehát meg lehet nézni, idén miben akarnak trendi fesztiválozók lenni.

Nekünk így hirtelen Kate Bosworth cucca jön be a legjobban, de még ő is elég sápkóros. Nézze végig galériánkat, amelyekben nemcsak az idei felhozatalból szemlézünk, hanem bemutatjuk a fesztivál történetének egyik legkeményebb szettjét is.

Coachella eddig

A fesztivál eddig egy lila hajú, pipacscsöcsű Katy Perryt, Emma Watson új csávóját és a bírósági határozatot kijátszó Lindsay Lohant adott nekünk. Meg egy embert, akit mind sajnálhatunk: a testőrt, aki nyakába vette a történetesen szöges nadrágban parádézó Rihannát.

A Las Vegas Sun trendriportja szerint a nemceleb fesztiválozók nem szegecses, hanem csipkés shortokban nyomulnak, és le sem lehet róluk vakarni a kalapot, a törzsi mintás cuccokat és a girlandokat. Mielőtt még egy amerikai Ozorát vizionálhatnánk, hozzáteszik: gyakori az arcfestés, a csillámpor, a tollak és a neonszínek is. Az ennél behatóbban érdeklődők itt nézelődjenek.