Idén is kiderülhet, ki a legjobb nő Magyarország alfahímjei szerint. A legjobb tizenkét lányt kicsit nehéz még megkülönböztetni, de azért vannak, akik villantással vagy felmenőkkel tűntek ki a mezőnyből. Esetleg mindkettővel.

Már nem kell hozzá sok, hogy kiderüljön, 2012-ben ki léphet Dundika, rosszabb esetben Kelemen Anna útjára, ugyanis megvan az a 12 lány, akinek még van esélye az Év Playmate-jévé válni. A sajtótájékoztató igazán exkluzív körülmények közt zajlott, ez különösen akkor lett hangsúlyos, amikor valaki elmondta a nyusziruhás hostesseknek, hogy a névjegykártyákat csak elkérni kell belépésnél, de nem elengedhetetlen feltétel hozzá.

A kissé feszengős rendezvényen gyorsan nyilvánvalóvá vált, hogy a Playboy nem tartja kötelezőnek az egyéniséget a díj elnyeréséhez, ezért lett 12 jól kinéző, általában ízlésesen szilikonozott jelölt. Ez különösen akkor lett ciki, amikor az amerikai foci tematikájú videók után úgynevezett érdekességeket mondanak a jelöltekről. Ez ugye általában olyan izgi dolgokat szokott jelenteni, mint hogy mit szeretnek az ágyban, mi volt életük legocsmányabb részeg kalandja, vagy akár mi a véleményük a telefonadóról. Ehhez képest Budai Bettina személyre szabott információja az volt, hogy nagyon izgul, Török Dóra magabiztos és ambiciózus pasit keres, Pintér Marianna pedig szereti a töltött káposztát.

Jól láthatóan több versenyző is előre felkészült már az esetleges celeblétre, ezért a bemutatkozás utáni beszélgetésen bemutatták, hogy elsajátították az egyik legfontosabb tudományt, a diszkrét bugyivillantást. Az egyiptomi felmenőkkel rendelkező Sadi Mounira produkciója például automatikusan a legjobbak közé kvalifikálja a mojito-kedvelő hölgyet.

Vannak egyébként lányok, akiket azért ki lehet emelni, Ruzsnyák Anikó például beszél khmerül, ami nem valamelyik nyelv a Star Trekből, hanem Kambodzsa hivatalos nyelve, mert neki kambodzsai anyja van. Az egész buli legnagyobb győztese mégis a TV2 lett, hiszen a 12 lány között ott van Varga Alexandra is, aki az Összeesküvőkben is szerepelt. Mivel VV Veronika nem jutott be ugyanide, előállhatott az a ritkán látott helyzet, hogy végre  sikerült megverni az RTL Klubot valamiben.