18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

24 lett Szása, a legszebb FEMEN-aktivista

2012.04.28. 11:26
Alexandra Sevcsenkó 24 éves, Kijevben él, van egy kislánya, és levelező tagozaton hallgat közgazdaságtant. De nem ezért ismerjük, hanem mert 2008 óta tüntet fedetlen mellekkel a FEMEN soraiban.

Alexandra Sevcsenkó, azaz Szása, a FEMEN ukrán nőjogi szervezet egyik legtevékenyebb aktivistája a héten betöltötte huszonnegyedik évét. Tudják, ő az a szép szőke lány, aki folyamatosan fedetlen mellekkel tüntet, például az ukrán nyugdíjtörvények, a nők elnyomása, vagy éppen a választási csalások miatt. Galériánkban alaposan körbejárjuk a születésnapost, kattintson!

Szása egyébként Vkontaktés (becézzük a pánszláv Facebooknak) adatlapja szerint hajadon, egy lánya van, Irina, és egy nővére, Inna, akivel együtt küzdenek a Femenben. Közgazdaságtant tanul levelezőn, vallását tekintve a nőkben hisz, ars poeticája szerint pedig "Nincs megalkuvás munkában, bátorságban és tehetségben". Emellett kurátora a "Ukrajnai Nemzeti Harc a Szexturizmus és a Prostitúció Ellen" programnak. 2008 óta a szervezet tagja.

Ha további képeket szeretne róla nézegetni, itt teheti, az alábbi videón pedig munka közben nézheti meg.