Kaley Cuoco ugyan mindig dögös szőke nőt alakít, azért nem viszi túlzásba a meztelenkedést, mert ő valójában egy szégyenlős csaj. Ezért is örültek a világ sorozatfanatikusai egy emberként, amikor karibi nyaralása közben újabb és újabb bikinis fotókat töltött fel. Persze nem a ribancos, hanem a cukin grimaszolós fajtából.

Azt már megszokhattuk, hogy egyes celebek ontják magukról Twitteren a fürdőruhás képeket – lásd Rihanna és Adrianne Curry -, és most az Agymenők című sorozat Pennyje, Kaley Cuoco is belépett a sorba. Igaz, a 26 éves színésznő a tőle elvárható módon műveli mindezt, vagyis nincs villantás, csak jócsajság és sok grimasz. A 26 éves híresség a karibi térségben található Anguilla szigetén nyaralt a napokban, és mint a képeken is látható, nem férfitársasággal utazott el, hanem fodrásza Jen Atkin kísérte el. Atkin, aki Amy Winehouse hasonmásként is sokat szakíthatna, szemmel láthatóan akárcsak kliense, ő is kapható minden hülyeségre, mondjuk egy kis testfestős pózolásra.

Nem szívesen vetkőzik

Ugyan Kaley Cuoco már régóta űzi ezt a szakmát, és a CBS jelenleg legsikeresebb sorozatának női főszereplője, ennek ellenére nincsenek tele vele az újságok, valószínűleg ennek köszönhető, hogy mindenki lecsapott a nyaralós fotókra. Ahogy végigböngésztük az internetet a róla készült fotók után kutatva, nem találtunk semmi vészeset pár igen mély dekoltázson és egy elfordulós meztelenkedésen kívül. Ez utóbbi megtiszteltetésben még az Allure magazin részesült 2011 májusában. Kaley Cuoco Ellen DeGeneres műsorában mesélt élményeiről. Mint kiderült, szüleinek nem igazán mert mesélni a felkérésről, de édesanyja a Google Alert segítségével mégis értesült a dologról, és azonnal üzent is lányának.

Pedig dögös

A színésznő azt is elárulta, ő valójában egy nagyon nyitott ember, de nem, nem érzi magát túl jól, ha mások előtt kell meztelenkednie. „Még otthon sem mászkálok bugyiban” – tette hozzá Cuoco, aki azért azt is megjegyezte, hogy szégyenlősség ide vagy oda, piszok jól néz ki az Allure fotóján. A minimális pucérkodás ellenére többször is szerepelt különböző férfimagazinok listáján: 2005-ben 77. volt az amerikai FHM dögösségi listáján, 2008-ban pedig a 21. helyen szerepelt. A Maxim olvasói sokkal kegyesebbek voltak hozzá, 2010-ben ugyanis 28. volt egy hasonló összeállításban, egy évvel később pedig már a tizenharmadik. Nem hiába készült ez a címlap!

Egy kis szakma

Természetesen szakmai teljesítményét is elismerték már, 2003-ban a Teen Choice Awards-on a Pimaszokban nyújtott alakításért kapott díjat, 2006-ban a Method Festen díjazták. Ugyan ez nem tűnik soknak, de vegyük csak az Agymenőket, amelynek ő az egyik főszereplője, és amely szintén több díjat kapott, jó a elismerések közel felét Jim Parsons zsebelte be a kissé kényszeres tudós, Sheldon Cooper megformálásáért. És hogy kezdődött minden? Cuoco, aki 1985-ben látta meg a napvilágot Kaliforniában, már nyolc hónaposan belecsöppent a szórakoztatóiparba, és gyerekmodellként meghallgatásról meghallgatásra utazott.

Szintén nagyon fontos szerepet játszott az életében a tenisz, amit háromévesen kezdett el. Bár az egyik legjobb amatőr játékosként tartották számon, 1992-ben véget ért az ígéretes karrier. Igaz, talán megérte a sportot színészetre cserélni. A magyar közönségnek az Agymenők mellett talán a Pimaszok, a Bűbájos boszorkák című sorozatból lehet ismerős. És igen, értékeljük az Agymenők készítőinek humorát, amiért Pennyként egy olyan vidéki lányt alakít, aki annyira, de annyira szeretne színésznő lenni, de kénytelen pincérnőként „tengetni az életét.”

és a magánélet

Az AskMen szerint Kaley Cuoco egyébként külön dicséretet érdemel sportos külsejéért, és az sem elhanyagolható, hogy milyen ügyesen kezeli a magánéletét... úgy általában. „Nem szeretnék színészekkel kapcsolatba bonyolódni, mert tudom, hogy milyenek. Korábban volt probléma abból, hogy a barátom nem volt olyan sikeres vagy nem keresett annyit” – állította Cuoco, aki titokban két évig járt filmbéli partnerével, Johnny Galeckivel: „Nagyon fontos volt számomra ez a kapcsolat, és senki nem tudott róla.”. Bár végül csak tartotta magát a szavához, és inkább a Danzig volt basszusgitárosát, Josh 'Lazie' Resniket szemelte ki magának. Sajnos ez a kapcsolat sem működött, pár hónappal azután, hogy bejelentették az eljegyzésüket, fel is bontották.

Ami a magánéletét illeti, fontos tudni róla, hogy nagy állatbarát. „Remélem, hogy egy nap majd lesz egy saját menhelyem. Én leszek a nő, akinek egy háromlábú kutya a társa. Az állatokat sokkal jobban szeretem, mint az embereket, tényleg” – nyilatkozta. Természetesen ő is felszólalt a Your Mommy Kills Animals című dokumentumfilmben, amelyben mellette még olyan nevek szerepeltek, mint például Jessica Biel, Bo Derek, Jorja Fox, Tippi Hedren, Katherine Heigl és Betty White.