Portia De Rossi színésznőről nem sokat hallani azon túl, hogy ő Ellen DeGeneres felesége, most mégis sikerült ellopnia a showt műsorvezető párja elől, amikor áttetsző blúzban kísérte el egy melegjogi díjátadóra.

A GLAAD melegjogi szervezet díjátadóját a napokban tartották, ahol olyan alkotásokat, készítőket, előadókat díjaznak, akik és amik a melegség elfogadását segítik. A nyíltan leszbikus műsorvezető, Ellen DeGeneres nem kapott díjat, csak vendégként vett részt feleségével a díjátadón.

A műsorvezető felesége Portia De Rossi, akit a Kés/alatt, valamint az Ítélet: család nevű sorozatokból lehet ismerni, de leginkább arról híres, hogy ő a nagydumás Ellen DeGeneres háttérben meghúzódó felesége. A mostani díjátadón viszont ellopta a showt magának azzal, hogy áttetsző fekete pólót vett, ami alá egy világos, virágos mellbimbótapaszt ragasztott fel.

Az E! Online-nál nem voltak meggyőződve arról, hogy De Rossi direkt választott-e ilyen szettet, szerintük inkább a vakuk, a fekete blúz és a fehér bimbótapasz összedolgozása hozta össze a villantást. Viszont ha azt vesszük, hogy az ilyen vörös szőnyeges eseményekre a stylistok az utolsó hajszálig megtervezik a hírességek ruháit, akkor valószínűbbnek tűnik az, hogy szándékos villantásról volt szó. Egyébként is, ki venne fehér, virágos bimbótapaszt egy fekete blúz alá, ha pont az a célja, hogy a bimbótapasszal takarja el a blúzon esetleg átütő mellbimbóját?

Szándékosan vagy véletlenül villantott?

Az idei díjátadón nem voltak olyan nagy nevek, mint tavaly Ricky Martin, aki egyből két díjat is kapott coming outja után. A legnagyobb név Cher transznemű fia volt, Chaz Bono, akit díjaztak. A legismertebb díjazott tévés produkció pedig a Dancing With The Stars lett, amiben Chaz Bono is szerepelt.