A harmadik döntőig tartott az ízlés a Csillag születikben

2012.05.06. 13:32 Módosítva: 2012.05.06. 13:32
Az RTL Klubon futó műsoraikban viselt ruhák alapján a két műsorvezető mindig is terítéken volt, ezért is volt érdekes, hogy mit hoznak ki a mostani Csillag születikből. Mivel a színpadkép nagyon fontos, nincs is semmi rossz abban, ha kétpetéjű ruhaikrekként lépnek kamera elé hétről-hétre, sőt. Persze a határt könnyű átlépni egy párducos-rózsás duplázással.

Az X-faktor előző szériájában szinte nem volt egyetlen adás sem, amikor Ördög Nóra szettje nem ért meg volna pár sort, míg a hogy volt blogban a Való Világ háziasszonyának, Lilunak volt rendszeresen terítéken az öltözéke. Az új Csillag születik indításakor készült közös fotókból úgy tűnt, hogy a műsorkészítők nem ragaszkodnak majd ahhoz, hogy a végletekig összehangolják ruházatukat. A Hot! magazin számára készült fotósorozat azonban már valamit mást sejtetett. A két híresség egymással teljesen harmonizáló külsővel pózolt a Louis Vuitton 2012-es tavaszi kampányára emlékeztető fotókon, és az óriási összhang átköltözött az élő műsorokba is.

Az április huszonegyedikei adásban pedig egyértelművé vált, hogy akárcsak az X-faktornál, itt is rendre miniruhában állnak majd kamerák elé a műsorvezetők. Ez jó döntés volt olyan szempontból, hogy ez a koncepció tavaly tavasszal Ördög Nórának nagyon sok szavazatot hozott tehetségkutatós trendösszeállításunkban. Hogy dupla dózisban is működőképes-e mindez, az most fog kiderülni.

Az első élő adásban úgy tűnt, van ráció abban, ha két társműsorvezető szettje harmonizál egymással. A képeket nézve még arra is ügyeltek, hogy Ördög Nóra és Lilu ruhájának alja egy vonalban legyen. És igen, a szerepeket is leosztották, a Csillag születik veteránja kapja a csajos darabokat, a Való Világból érkezett partnernője pedig a vagányabb cuccokat, ebben a második adásban sem volt hiba. Jó, itt a hossz már nem stimmel annyira, a színvilágot hangolták inkább össze, de ez is teljesen működőképes volt.

Melyik páros szett a legjobb?

 • 998
  Amit az 1. élő adásban viseltek
 • 704
  Egyik sem
 • 292
  Amit a 2. élő adásban viseltek
 • 286
  A stepfordi feleségek
 • 215
  Mindegyik
 • 157
  Amit a 3. élő adásban viseltek

Ekkor jött a harmadik adás, ami a pattern blocking jegyében telt, mert a furcsa színpárosok ugyebár annyira elcsépeltek, sokkal viccesebb egymást ütő mintákat összevegyíteni, lásd Makány Márta bevásárlóstáskája, amit a tervezőnő a Tesco számára készített. Ördög Nóra és Lilu is mindent egy lapra tett fel, amikor félig állat-, félig virágmintás miniruhában léptek színpadra. Igaz, a szakértők szerint az ilyen vad mintákat érdemes egyszínű holmikkal kombinálni, együtt pedig tényleg elég kétes lehet az eredmény. Persze műsorvezetőink trükkösen oldották meg a duplázást, míg Ördög felül viselte a párducot és alul a virágokat, addig Lilu ruháján fordított volt az elrendezés, és ezzel véglegesen és visszavonhatatlanul igazi ruhaikrek lettek. Alig várjuk a következő szombatot!