Zooey Deschanel bekerült az FHM Top100-as jó nő listájára, ami azért különösen érdekes, mert Zooey Deschanel sosem vetkőzik, sosem pózol fehérneműben, mégis rengetegen gondolják szexinek. Ki a legszexibb híresség azok közül, akik sosem vetkőznek le teljesen?

01. Zooey Deschanel

Az általában nem bombanőt játszó, kedvesen mosolygó kerek szemű színésznő, aki mintha Katy Perry lenne az ordító dekoltázs nélkül az FHM idei Top100-as listáján a 17. helyet szerezte meg magának. Pedig a szubkultúrák sztárja sosem vetkőzik, filmjeiben is inkább esetlen, nem túl jó nőt játszik. A test szépségéből élő iparhoz annyi köze van, hogy nemrég ő lett a Pantene hajfestékek egyik új reklámarca. Deschanelért mégis odáig vannak általában meg vissza.

02. Emma Watson

A Harry Potter filmek Hermionéja az évek alatt az eljátszott szemüveges, visszahúzódó tanulógépből nagyon szexi, divatmániás nő lett. A külsejéért sokat aggódó színésznő több cég reklámarca is, a Harry Potter-es figurájából könnyedén kitört azzal, hogy a filmek végén rövidre vágatta a haját, és elkezdett rövid szoknyákat hordani. Ugyan volt már olyan, hogy mellbimbót villantott, de ezek mindig hatalmasat szóltak pont amiatt, hogy a színésznő általában kifejezetten visszafogott. Fiatal kora és visszafogottsága ellenére mégis odaért az FHM listájának 64. helyére.

03. Katherine Heigl

A Grace klinikából megismert színésznő nem szerepel az FHM Top100-as listáján, nem is az a tipikus bombázó, de egyértelműen a szexi színésznők közé tartozik, az In Touch magazin például egyszer a hatodik legjobb mellű celebnek választotta úgy, hogy a színésznő gyakorlatilag sosem meztelenkedett még nyilvánosan. A neten viszont rengeteg kamu meztelen kép kering róla, amiken több-kevesebb sikerrel montírozták rá a fejét egy meztelen testre, vagyis nagy igény lenne az ilyen fotókra. A legközelebb ahhoz, hogy megmutassa a toplistás kebleit akkor állt, amikor tavaly egy díjátadón elszakadt a ruhája, de sikerült időben elkapnia a pántját, így a melle nem villant ki.

04. Pippa Middleton

Katalin hercegné húga, Pippa Middleton hátsójával rengeteg rajongót szerzett már magának testvére tavalyi esküvője után. Annyira, hogy az Egyesült Királyságban népszerű plasztikai bevatakozás lett, hogy valaki Pippa Middleton hátsót kér magának. Ráadásul a kisebbik Middletont a legjobb testű bikinis britnek választották tavaly úgy, hogy alig készültek róla bikinis képek, ha egyáltalán készültek néhány elmosódott lesifotós felvételen túl. Ráadásul az FHM listájára is felfért a 11. helyen.

05. Taylor Swift

Taylor Swift talán a legvisszahúzódobb azok közül a hírességek közül, akikre azt szokták mondani, hogy jól néznek ki. A legfelkapottabb természetesen akkor volt, amikor Kanye West néhány évvel ezelőtt durván beszólt neki. Bár, így utólag visszagondolva, mindkét hírességnek sokat hozott a bunkó beszólás után híráradat, mert így legalább rendesen bevésődött a nevük. Minden visszafogottság és szürkeegérség ellenére Taylor Swift befért a száz legjobb bombázó közé az FHM-be. A 99. helyet kapta meg, ami nem a legjobb hely, ha azt vesszük, hogy II. Erzsébet a 103. helyen van, viszont máris szebben csillog, ha azt nézzük, hogy Cristiano Ronaldo csaja, Irina Sejk is csak négy hellyel van előtte.

06. Scarlett Johansson

Hiába gondolják sokan úgy, hogy Scarlett Johansson már vetkőzött, ezzel kielégítve a meztelen teste iránti igényeket, igazából ilyesmi nem történt hivatalosan. A Bobby Long című 2004-es filmben a mellébe kapaszkodva megmutatta magát néhány pillanatra, néhány évvel később egy díjátadón a melle oldalát mutatta meg véletlenül. De leginkább azért emlékezhetnek az emberek a meztelen Johanssonra, mert a színésznőről tavaly előkerült néhány kép, amiken magát fotózta meztelenül. Persze, a fotók nagy sikert arattak, a háttal feneket mutatós még mém is lett, de ezen kívül Johansson visszafogott ruhákat szokott választani megjelenéseikor, a róla készült divatfotókon is mindig ruhában van. Az FHM listáján a 30. helyet kapta meg.


07. Ördög Nóra

Nem akartunk magyar versenyzők nélküli listát készíteni, és nem is hagyhattuk ki az ország jelenlegi egyik legfelkapottabb jó csaját sem.  Ördög Nóra ugyan mutatta már meg magát a Playboyban, viszont azokon a képeken annyi ruha volt rajta, amennyit valószínűleg egy átlagos strandoláskor sem visel, így ezeket a képeket kizártuk az ő esetében. Házi szavazásainkon viszont rendre jól szerepel. Tavaly olvasóink a legszebb szájú magyar hírességnek választották, korábban pedig az év legjobban öltözött nője volt.

08. Szekeres Nóra

A Kölyökidőből kitörő, majd mostanában az anyaság miatt eltűnő műsorvezető mindig is az olvasóink kedvence volt. Szekeres nórát egy 2008-as felmérésünkben a legszebb lábú magyar hírességnek választották, és amíg képernyőn volt, rendszeresen a legjobban öltözöttekről szóló heti trendcikkekben is őt választották olvasóink a legjobbnak. Ráadásul Szekeres sosem vetkőzött még egy kicsit sem, igaz, amikor leginkább a reflekorfényben volt, 2009-ben a Megasztár műsorvezetőjeként, akkor kategorikusan kijelentette, hogy nem is fog vetkőzni.

09 (+1). Christina Hendricks

A Reklámőrültek nagymellű színésznője igazi szexszimbólum lett az elmúlt években, aminek természetesen örül is. 2010-ben, nagy felfutásának kezdetén megválasztották a legszexibb nőnek az Esquire-ben. A színésznőt, aki az FHM listáján a 89. helyen futott be azért raktuk csak ráadásként a szavazásba, mert ugyan egy korai playboyos fürdőruhás fotót leszámítva nem vetkőzött, szinte állandóan közszemlére tett tekintélyes dekoltázsa miatt azért nem az a kifejezetten visszafogott híresség. Csupán nem dobta le még magáról a ruhát egyik magazinban sem. A színésznő viszont Heiglhez hasonlóan a meztelen montázsok egyik kedvelt alanya. Olyannyira, hogy nemrég néhány kamu képet úgy próbáltak meg eladni, hogy azok a színésznő telefonjáról származó meztelen képek.