Magasról tesz a mai divatra, és esze ágában sincs borotválni a mellkasát. Az idei széria egyetlen férfias megasztárosa mindemellett állítja, ő is piperkőc, de nem a nők, hanem saját maga miatt. Bozont amúgy tényleg becsajozott, Nagy Adrit, volt vetélytársát szedte fel. A szituáció még számára is érdekes, hiszen előbb laktak együtt, utána randiztak.

Saját bevallása szerint az esetek többségében ki szokott lógni a sorból, így nem is volt számára meglepő, hogy a Megasztárt kritizálók szerint egyedül neki van stílusa és egyénisége – nem beszélve arról, hogy a sok vasalt hajú, metroszexuális énekes mellett egyedül ő bír férfias jegyekkel. Nagy Kristóf Bozont a Velvetnek elmondta, sokat gondolkodott már ő is azon, hogy miért annyira nőiesek a mai fiatal fiúk, de igazából nem jutott eszébe elfogadható magyarázat erre a jelenségre.

Borotva sose éri mellkasát

„Egyszerűen szerintem divattá vált ez a dolog, ahogy korábban divat volt az, hogy a lányok nagyon vékonyak, mert mindenki a modellekre akart hasonlítani. Ugyanez a hatás éri most a fiúkat. Rám már a gimnáziumban is rám csodálkoztak, egyszer tesi óra előtt öltözködtünk, mire egy csaj teljesen elképedt, hogy mennyire szőrös a mellkasom. Az még jobban kiakasztotta, hogy kérdésére elmondtam neki, még nyáron sem borotválom és ki is merek menni így az emberek közé” – magyarázta Bozont, aki mindemellett magasan tesz az aktuális divatra, és nem akar megfelelni egyetlen lánynak és nőnek sem.

„Egyszerűen elfogadom magam ilyennek, szerintem a szépség meg az ilyen dolgok inkább belülről fakadnak. Van, aki meg külsőre megy rá, attól lesz egy kicsit lájtosan homár beütése. Persze, én is piperkőc vagyok, szeretek öltözködni, és el tudok én is tölteni hosszú időt a fürdőszobában, de azt inkább magamért teszem” – tette hozzá az énekes.

Szóló karrierre vágyik

Nagy Kristóf Bozont karrierje már a Megasztár előtt elkezdődött, ő ugyanis a Superhero pop-rock együttes frontembere, amibe internetes szavazók válogatták be. „Igazából ez a zenekar egy projekt-jellegű dolog volt, nem menedzserek választották ki a posztra az embereket, hanem a közönség. Így alakulhatott ki az, hogy mindannyian más városból jöttünk. Amikor lejárt ennek a projektnek az időtartama, megpróbáltuk még tovább csinálni, de nem jutottunk dűlőre. Nincs kimondva, hogy vége, de gyakorlatilag most nem működik. Úgyhogy szóló dolgokkal szeretnék majd foglalkozni a jövőben.”

Az énekes hozzátette, az utóbbi időben, vagyis az elmúlt hat évben gyakorlatilag csak a zenével foglalkozott. Zenekaroknál volt mindenes. „Ha kellett, hangosítottam, ha kellett, vécét takarítottam, szóval bármit, csak a zene közelében lehessek. Muzsikálgattam mellette, írtam a dalokat, közben pedig iskolába jártam. Nagyon nehéz időszak volt, nehezen lehet ebből megélni, de szerettem csinálni, mert addig is zenészek közt lehettem, sokat tanulhattam tőlük” – mesélte Bozont, akinek mindenki azt mondja, hogy menjen külföldre, mert kint több a lehetőség, de szerinte meg nem. „Ha az ember itthon nem tudja megcsinálni azt, amit szeretne, akkor erre külföldön sem lesz nagyobb lehetősége. Úgy gondolom, először itthon kell bizonyítani. Szóval nem, egyáltalán nem gondolkodom külföldben.”

Tényleg becsajozott

A napokban egyébként az a hír járta, hogy az énekes összejött korábbi vetélytársával, Nagy Adrival, ezt Bozont a Velvetnek is megerősítette: „Már a Megaházban elkezdődött valami köztünk, de egyikünk sem tudta igazából, hogy mi ez, és hogy ez a vonzalom milyen irányú. Most, hogy kiestünk mindketten, megpróbáltuk és működik. Nálunk pont fordítva zajlik minden az átlaghoz képest, hiszen először volt az együttélés a Megasztár miatt, most pedig találkozgatunk, ismerkedünk.”