Háborognak a nézők a fórumokon amiatt, mert Farkas-Jenser Balázzsal szemben Talán Attila jutott tovább a péntek esti Megasztárban. A legcikibb az egészben, hogy Mester Tamás konkrétan beismerte, nem tehetségkutatás, hanem sztárcsinálás folyik a produkcióban. A legviccesebb az, hogy Talán lett az év férfi hangja. Röhögjünk.

Rendesen megindult Talán Attila ekézése a TV2 Megasztár oldalán péntek óta, amiért Farkas-Jenser Balázzsal szemben ő jutott tovább a tehetségkutató versenyben, ezzel pedig ő lett 2012 legjobb férfi hangja is. A poén az, hogy a választás előtt még Mester Tamás is elismerte, Farkas-Jenser jobb énekes, míg Talán abban a szerencsés helyzetben van, hogy sztáralkat.

Mester is kimondta

"Én mindkettőtöket borzasztóan megkedveltelek emberileg is, és amit zeneileg letettetek az asztalra, az is fantasztikus volt" – mondta Mester. "Ugyan mindketten énekeltetek rockot, nagyon furcsa helyzet állt elő. Ha azt nézzük, hogy zeneileg ki az, aki előrébb van, akkor az egyértelműen Balázs. Ha azt nézzük, hogy ki a sztáralkat és már rajongói vannak annak ellenére, hogy egy kicsit bizonytalan, az pedig egyértelműen Attila. Amikor elkezdtünk beszélgetni róla, én még nem tudtam, kire szavaznék, és egy borzasztó gyors döntést kellett hozni. Inkább egyszerűen csak kimondom, kit szeretnék látni a jövő héten" – fejezte be a magyarázatot Mester, ami Talán Attila nevének kimondásával nem igazán tűnt észszerűnek.

Prostituálta magát a szakmai zsűri

A nézők természetesen egyből dühöngeni kezdtek a fórumon: "Hát ez hihetetlen!! Ha a nézők döntöttek volna így. Akik nem a zenét,és a tehetséget figyelik. Hanem, hogy ki az, aki szimpatikus nekik. De a ZSŰri ??? Aki ki is mondja, hogy Balázs zeneileg sokkal profibb. Attila bizonytalan, és még hamisan is énekel? Őt küldik tovább? Nagyon sok pénzt mertem volna rátenni, hogy Balázst fogják tovább vinni.Óriásit buktam volna. Igazságtalan döntés !!!!! :-(" - háborgott Gereben.

"Egy rossz szót nem mondtak Balázsra mégis őt ejtették ki. Ilyen zsűriket sem láttam még hogy kiejtenek egy tökéletes versenyzőt és egy olyant juttatnak tovább akibe mindig hibát kapnak. Ez szerintem előre el van tervezve" - írta Simó, míg Kea így fogalmazott: "Íme, amikor a pénz beszél, a kutya ugat, avagy miként prostituálta magát a szakmai zsűri....."

A finálé előtti döntőben tehát Szakos Andrea és Radics Gigi mellett következő héten Talán Attila lesz hallható – ha azt vesszük alapul, hogy tavaly Kökény Attila lett az év férfi hangja, Talán státusza nem kicsit vicces, hanem nagyon.