Nem tudni, kivel, de a nemrég készült fotók alapján valakivel biztos dugott Shauna Sand playmate a St Barts-i tengerparton. Az aktusban részt vevő férfi körvonalai alapján még az is lehet, hogy csak a férjével lettek egymáséi.

Shauna Sand egykori playmate-ről készült a napokban néhány kép, amelyeken egy beazonosítatlan férfival dug a St Barts-i tengerparton. A felvételek alapján volt egy kis sziklának dőlős szopás, aztán néhány mozdulat még mindig a szikláknál, majd az akció a habokban folytatódott.

Azt nem tudni, hogy a 40 éves egykori playmate kivel akadt össze a parton, de a férfi körvonalai alapján, meg a hosszú hajából kiindulva akár a férje is lehet, a 25 éves Laurent Homburger.

Legalábbis a férje is viszonylag vékony, hosszú hajú, és nincsenek rajta jól látható tetoválások. Annyi gyanús egyedül, hogy a róluk készült korábbi képeken Homburger jóval barnább volt, mint a mostani felvételeken látható férfi, de ezt esetleg betudhatjuk annak is, hogy még nincs itt az igazi nyár.

Persze csak ha jóindulatúak vagyunk Lorenzo Lamas exével, aki a színésszel történt válása óta évente rántja elő az újabb és újabb fiatal szeretőket, ráadásul mindig hasonló, kicsit latinos fickókat választ magának.

Shauna Sand imádja a tengerpartokat, szinte csak tengerparton és bikiniben lehet lefotózni az utóbbi években, így nem csoda, hogy a nemi életét is a parton éli a modell. A képek csak azért gyanúsak kicsit, mert egyrészt Sand részéről még nem érkezett semmilyen felháborodott nyilatkozat, másrészt a képek között van néhány - amelyikeken a tengerben vannak, illetve a növények között ülnek -, amelyek feltűnően jó minőségűek a többihez képest.

Így felmerül az, hogy a modell valójában tudott arról, hogy lefotózzák az atkusát. Ezt az elméletet alátámaszthatja az is, hogy Sandnek korábban volt már nyilvánosságra hozott szexvideója, és akkor sem problémázott sokat, csak kicsit kérette magát, mielőtt engedélyezte a megjelenést.