Ugyan még nem vetette le magáról a textilt, azonban gyanítjuk, Emma Watson ízletes falat lehet. A szépségipari szavazásainkat rendre megnyerő színésznőt ezért elemeire szedtük, és hentes módjára bemutatjuk őt. Szavazza meg, melyik testrész Watson legszexibbje!

Nemrég olvasóink a legszexibb még sosem vetkőző celebnek választották meg a magával elégedetlen Emma Watsont, így kötelességünknek érezzük, hogy megkérdezzük önöket: Miért? Watsont egy klasszikus bontási ábra szerint szedjük ízekre, és meg lehet szépen szavazni, melyik az a testrésze, ami miatt annyit kattintanak a róla szóló cikkekre.

Lábak/Sonkák

Watson lábai miatt vált talán a legnagyobb legendává. A vékony, jó alakú sonkákat mindig kiteszi a kirakatba, imádja a miniruhákat és miniszoknyákat. Ha ön is el tudja képzelni, hogy ezek a formás lábak a nyaka köré fonódnak, szavazzon a sonkákra!

Haj/Sörte

Sokan esküsznek arra, hogy egy nő frizurája is sokat dob a szexiségén. Watson szép, természetesnek tűnő, hosszú barna hajjal kezdte a karrierjét, majd átváltott a leszbisnek tűnő rövid, tüsi frizkóra. Mostanság megint hosszú hajjal látni őt. Ha ön szerint fontos a szép, ápolt sörte, szavazzon ide!

Arc/Fej

A dívává érett színészlányka pofija is olyan, amitől sokan szerelembe esnek, még a nagy divatházak vezetői is. Az arcán minden a helyén van: pisze orr, szép barna szemek, fehér fogak, csábító ajkak. Ha ön is beleharapna a csintalan pofiba, kattintson egy voksot neki!

Nyak/Tarja

Van ott ám a fej és a hosszúkaraj között egy rész, a nyak is. Watsonnak szép hosszú, ám nem zsiráfszerű nyaka van. Erre nem is érdemes sok szót vesztegetni: ha megízlelné a tarját, voksoljon ide!

Mellek/Oldalas

A mellső csülkök között terül el alanyunk egyik legféltettebb kincse, amit maximum villantásszinten mutogat: a mellek. Watsonnak látszólag kicsi, ám annál formásabb mellei vannak, ami sok férfi ízlésvilágának felel meg. Ráadásul már a bimbót is ismerhetjük a BAFTA-gáláról. Ízlelje meg, szavazzon rá!

Fenék/Frikandó

A popó sem utolsó jelenség Watsonnál, bár a paparazzik mindig szemközt fényképezik, így kevés bizonyíték van arra, hogy Emma Watsonnal jó a segge. Ha önnek is bejön a színésznő keveset mutatott valaga, akkor egyértelmű lesz a szavazata.

Mi Emma Wtason éke?

Végül várjuk a szavazatokat (hentesek, mészárosok előnyben!), Emma Watson mely testrésze a legízletesebb a szemnek. Szavazzon, ha rajong a formás lábakért, az ápolt, hosszú hajért, ha egy aranyos pofi mosolyt csal az arcára, ha imádja a szép női nyakat, ha szereti a formás kis melleket vagy ha belemarkolna egy gömbölyű hátsóba!