Szabó Zsófi megbántódott Hajdú beszólásán

2012.05.17. 20:05
A Frizbi műsorvezetője az egyik ismerőse fogyókúrás megjegyzésére azt írta a Facebookon, hogy feleslegesen próbálkozik, hiszen Szabó Zsófinak sem sikerült a kockás has, amin a Jóban Rosszban szereplője egy kicsit felhúzta az orrát. Szabó Zsófi azt mondja, ismeri Hajdú stílusát, és tudja, nem kellett volna megbántódnia ezen, de azért mégiscsak folyamatosan sportol három hónapja, és leadott öt kilót.

"Rögtönzött fotó ket jelenet között az öltözőben ! Ezt a mosolyt Hajdu Péternek küldöm,aki kepes volt ma egy vicces beszolassal megbántani ..." - írta rajongói Facebook-oldalára a Jóban Rosszban szereplője, Szabó Zsófi reagálva Hajdú Péter egy megjegyzésére, amiben a producer-műsorvezető arra utalt, a színésznő hiába edz keményen és fogyókúrázik, nincsen kockahasa.

"Peter én igy szeretlek...csak,hogy fogalmad sincs mennyi lemondással jár az,hogy én ezt az életmódot valasztottam...lehet,hogy nincs még kockás hasam,de kőkeményen dolgozom érte ! Ez nem egy fogyókúra,aminek a(gyors)végen mindenki megdöbbenve tapasztalja,hogy,hogy lefogyott az illető ! Itt hosszú és kitartó hónapok után látszik a változás...de persze ezt Te úgysem érted...Igenis büszke vagyok arra,hogy napról napra közelebb kerülök a celomhoz,ezzel példát mutatva masoknak!" - folytatta Szabó, meg még tovább, a teljes válaszért ide kattintson.

Rögtönzött fotó két jelenet között az öltözőben
Rögtönzött fotó két jelenet között az öltözőben
Fotó: Facebook

Bolhából elefántot

Szabó Zsófi kérdésünkre elmondta, most már poénra veszi az összezördülést, mert ismeri Hajdú stílusát, tudja, hogy nem akarta bántani őt, de azért rosszul esett neki, keresztfiának apja érzékeny pontjára tapintott. "Az egész úgy indult, hogy a Frizbi egyik főszerkesztője kitett magáról egy képet a Facebookra, hogy ő december tízig kockás hasat szeretne, mire egy csomó ismerőse, köztük én is írtam, hogy hajrá, segítünk, elviszem majd futni magammal a Margitszigetre. És akkor erre Hajdú beírta, hogy ugyan minek csinálja ezt, tök felesleges, látja, hogy nekem sem sikerült. És ettől nagyon ideges lettem" - magyarázta Szabó Gyula lánya.

Szabó Zsófi a 2010. februári Story-gálán
Szabó Zsófi a 2010. februári Story-gálán

"Nincs ezen perpatvar, kiírtuk egymásnak a megjegyzéseinket, és kész, én például azt reagáltam, hogy 'Péter, én így is ezerszer közelebb vagyok a kockás hashoz, mint te, na pá'" - aztán másnap kiposztolt egy képet magáról két forgatás között, amin azért jól látszik a változás. Kapott is rá egy halom lájkot, meg biztató hozzászólásokat, ezek helyre is rakták az egóját.

"Vállalom, hogy bolhából csináltam elefántot, de ez a bolha számomra nagyon fontos, és tényleg nagyon sokat dolgozok azért, hogy rendben legyen az alakom, és elérjem a célom" - mondta a jelenleg egyedülálló Szabó, aki már nem a kilókat, hanem a centiket méri: a derekából hat centit fogyott az elmúlt három hónapban. Egyébként meg valamivel több mint öt kilót adott le, és közben izmosodott is. "Most hatvan kiló vagyok, ötvenötre szeretnék lemenni" - tette hozzá.

Friss kép Szabó Zsófia Facebook-oldaláról
Friss kép Szabó Zsófia Facebook-oldaláról
Fotó: Facebook