Amy Childs, egykori realityszereplő és modell saját hajdíszeket dobott piacra a napokban. Childs tökéletesen tudja, hogyan érdemes reklámozni az apró gyöngyöket a fején.

Nincs két hete, hogy ismét megírtuk a nagy igazságot, miszerint a szexszel mindent el lehet adni, máris olyan csodás újabb példa jött bizonyítékként, hogy nem hagyhatjuk ki.

Amy Childs Magyarországon gyakorlatilag egyáltalán nem ismert, de az Egyesült Királyságban viszonylag fiatal kora - 22 éves - ellenére már egész komoly celebkarriert futott be. Megvolt neki a modellkedés, szerepelt a The Only Way Is Essex című Jersey Shore hasonmásban, valamint a Celebrity Big Brotherben. Most ott tart, hogy próbálja a saját bizniszeit beindítani, legutóbb például hajgyöngyöket dobott piacra.

Persze a hajgyöngy elég bénán hangzik, ezért Childs puncigyöngyök hajra néven dobott piacra terméket. A tavalyi év egyik nagy slágere volt a vajazzle, ami nem mást jelent, mint a leborotvált fanszőr helyére ültetett kis öntapadós gyöngyöket. Childs terméke pedig a Hair Vajazzle, vagyis haj vajazzle. A realityszereplő egyébként nagy rajongója a testékszernek, korábban a vajazzle királynőjének nevezte magát.

Arról nincsenek egyelőre hírek, hogy a gyöngyöket hol lehet majd kapni, illetve mennyiért, Childs viszont jó nagy hírverést csinált azzal, hogy szinte teljesen meztelenül, csak egy átlátszó, testszínű ruhába, meg némi gyöngybe burkolózva mutatta be a bizsut.