Jó bulának tartja magát az egykori tinisztár Miley Cyrus. Erre utal, hogy tavaly óta rendszeresen találkozhat az olvasó a melleivel vagy a nemi szervével. A villantások királynőjévé avanzsált celeb mindent bevet, hogy a címlapokon maradjon.

Nagyon janinak érezheti mostanság magát Miley Cyrus, hiszen folyamatosan a fotósok lencséibe tolja a melleit. A vasárnapi Billboard Music Awardson a kattintott fotók alapján végig tejbetök vigyorral nyugtázta, hogy még egyes nyertesek nevét is felolvashatta. A csúcs azonban szokásához híven nem ez volt, hanem hogy ismét sikerült megvillantania rongyosra mutogatott testrészét. Vagyis annak oldalát. Az Egotastic felvétele szerint pár nappal később a nyílt utcán még kendőzetlenebbül mutogatta a dudáit, ugyanúgy melltartó nélkül, oldalról (ezeket a képeket itt tekintheti meg).

A szexet csodásnak tartó Cyrus a Billboard díjátadóján fehér egyberuhában villogott a fehér flaszteron. Az egy dolog, hogy a ruha annyira mini volt, hogy egy neccesebb hajolgatásnál az összes rés látszott volna Cyrus lába között, de a mély dekoltázs még jobb rálátást engedett az énekesnő mellének oldalára. A frizuráról pedig szeretnénk hallgatni, mint a sír, ezt is tesszük, ítéljék meg önök.

Kezdetekben volt a tinivillantós

Cyrus története azonban ennyivel nem ér véget: ha az ember beírja a keresőbe a "villantás" és "Miley Cyrus" szavakat, rengeteg írott és képes forrást kap. Cyrus már 15 évesen kapott egy fotósorozatot, amin csak egy lepedő takarta el a mellkasát (a fotós a híres Annie Leibovitz volt). Azt még tinikorában kijelentette, hogy a házasságig nem akar kefélni, de ebből vélhetően nem lett semmi.

17 évesen már elkezdett egyre többet mutatni a melleiből, majd közölte a BBC-vel, hogy egy megfelelő szerep kedvéért a ruhát is ledobná. Jött egy diszkrét öltánc meleg producerével, majd a folyamatos mánia a házasságról (ami ugyebár nála a szex előfeltétele volt). Aztán 2010 júniusában Perez Hilton, az őrült celebblogger feltett egy fotót a kocsiból kiszálló, és puncit villantó Cyrusról. És ezzel minden megváltozott.

Cyrus egyre ledérebb és villantósabb lett, egyre több testrésze fittyent ki a ruhából. A Who Owns My Heart klipje túlzottan szexire sikeredett, majd egy Cyrus-gyanús, mindent megmutató, mobillal készített fotó járta be a netet (nem bizonyítható, hogy róla készült). Nagymellű asszisztensével is műleszbizett egy sort, hogy méltóképp zárja 2010-et.

Majd jött a villantáscunami

Miért villant annyit Miley Cyrus?

2011-ben májusig kellett az első kisebbfajta botrányával várni: Chilében igencsak kurvásan öltözködve lépett fel a tiniséget maga mögött hagyó celeb. A punciviszketéstől szenvedő énekesnőcske kiállt a mellei eredetisége mellett, amiket az idei év elején pár nap alatt többször is  közszemlére tett. Egy vacsorára érkezve nem vett melltartót átlátszó felsője alá, aztán ezt az utcán sétálva fehér pólóban ismételte meg, végül autóvásárlás közben lehetett tökéletesen kivenni a melleit. Legutóbb áprilisban mutatott magából egy szeletet: megtudhattuk, hogy borotválja a punettit.

Az okokról sokat morfondíroztunk: egyes munkatársaink szimplán a gyerekkor béklyóiból kiszabaduló, a 18. életévét betöltött csaj lázongását látják benne, mások szerint a pilátesz által feltuningolt test szépségét akarja így mutogatni. A lehetséges okokat szavazza meg!