Michelle Rodriguez hülye szemüvegben bulizott Cannes-ban

2012.05.26. 19:13
Úgy tűnik, Michelle Rodriguez a Cannes-i Filmfesztivált minden évben arra használja, hogy bulizzon egy hatalmasat. Idén is ugyanazon a strandon nyomul, éppen csak fürdőruhát váltott.

Michelle Rodrigueznek a Cannes-i Filmfesztivál olyan, mint egy hippinek Ozora: elemében van, bulizik, és azt csinál, amit akar. A színésznő tavaly már végigpörgött ott másfél hetet, idén viszont sajnos nem strandolt bugyi-lecsúszásig. Galériánkban megtekinthetik új bikinijét, és a hülye szemüveget is, amelyben bulizott. Katt!

Rodriguez először az Eden Roc hotel strandján ugrált vízbe, majd áztatta magát egy kicsit a medencében is. Esténként amúgy pózolgat kicsit a vörös szőnyegen, aztán úgy tesz, mintha dj-zne, de igazából csak bulizik, ezerrel.

Jó, itt nem kell arra gondolni, hogy Tara Reidhez vagy Lindsay Lohanhez hasonlóan szétcsapja magát, vagy hajnaltájt a vécédeszkáról szuszogja be a maradék kokót: Rodriguez megmutatja magát, kedvesen mosolyog, partyszemüveget tesz fel, és ha mindezt megunja, csak mosolyog tovább.