A Victoria’s Secret egyik modellje, May Andersen szerepel az amerikai Playboy májusi számának címlapján. A fehérneműcég modelljei általában nem szoktak a magazinban szerepelni, de Andersen igazából csak szépít a mostani megjelenéssel a tavalyi előkerült privát képei után.

Nem sok újat tud mutatni a testéből May Andersen, a Sports Illustrated és a Victoria's Secret modellje, akiről tavaly kerültek elő nagyon privát képek . A modell a fotókon egy nő mellét harapdálta, szexjátékokkal játszadozott, és csupa nagyon korhatáros dolgot művelt teljesen meztelenül.

Andersen közel egy év után most azzal került elő, hogy ő lett az amerikai Playboy májusi címlaplánya. Mivel munkája és az előkerült képek miatt teste minden porcikája elég ismert már, ezért nem is próbáltak nagyon pucérkodós képeket készíteni róla a lapban.

A modellt egy medence partján fotózták egy retro hatású sorozatban, a képek a 70-es éveket idézik, ami jól áll a természetes testű modellnek. A magazin címlapján azt írják, hogy a szupermodell megmutatja a lelkét a képeken. Persze, hiszen minden más részét megmutatta már.

Az Egotastic azt írja, hogy a 29 éves Andersen mostanában nem is annyira modellkörökben mozog, hanem a New York-i művészvilágban, bár azért a modellek és a feltörőben lévő művészek általában nem szoktak távol állni egymástól.

A mostani fotókat Sasha Eisenman készítette, aki rendszeresen ebben a stílusban fotóz : medencék partján, forró nyarakat idézve a 70-es évekből.

Elég keresett divatfotós, de természetesen hírességekről is szokott képeket készíteni. 2009-ben Lady Gagáról volt egy szokatlan sorozata lufikkal és magához képest természetesnek tűnő Gagával, valamint Kristen Stewartról készített olyan képet az Alkonyat egyik részének bemutatójakor, amin a mindig mogorva színésznő mosolygott és nevetett .