A modell boldog, hogy a Hivatásos Labdarúgók Szervezetének díját mind ő, mind az olasz másodosztályú bajnokságban játszó pasija, Feczesin Róbert is megkapta, igaz, mindkettejüket a külsejükért díjazták. Magát nem tartja klasszikus focistabarátnőnek, azt mondja, ő nem bírna egész nap csak vásárolgatni.

„Óriási megtiszteltetés, hogy minket választottak. Sajnos Robi nem tudott ott lenni a díjátadón, mert még csak a napokban jön haza Olaszországból” – kezdte a Velvetnek Dukai Regina modell-Sugabird-tervező, aki vasárnap egyedül vette át a legszebb focistabarátnőnek és legsármosabb focistának járó díjakat a Hivatalos Labdarúgók Szervezetének díjkiosztóján. A rangsor a Facebook-lájkok alapján állt föl, Dukai szerint egyértelműen a rajongótáboruknak köszönhető az elsöprő első hely. „Nekem nagyon fontos volt, hogy ne egy másik férfi álljon mellettem, hanem Robi, és mellette se egy másik nő álljon, hanem én. Úgyhogy szuper, hogy így alakult, a szépséghiba tényleg csak annyi volt, hogy végül egyedül kellett átvennem a díjakat.”

Nem tudna kiteljesedni focistabarátnőként

Dukai Regina 2010 februárja óta van együtt a DVSC korábbi, és a Brescia jelenlegi focistájával, Feczesin Róberttel, akire örömmel főz, most, takarít, amikor kint jár nála Olaszországban, de a klasszikus focistabarátnő szerepet az ő kedvéért sem tudná vállalni. „Kérdeztem már más labdarúgó-barátnőket, hogy hogyan bírják, hogy csak egész nap vásárolgatnak, meg ülnek a barátjukra, férjükre várva, de azt mondják, ők jól érzik így magukat. Én nem ilyen típus vagyok, én ebben nem tudok kiteljesedni.”

A modell ugyanakkor hangsúlyozta, tényleg örömmel ellát minden háziasszonyi teendőt, de hogy azon kívül ne csináljon mást, arról szó sem lehet. „Amikor kint vagyok Robinál, akkor már egy hét után rám jön a mehetnék, és érzem, hogy csinálnom kell valamit. Itthon sokszor még vasárnap is, amikor amúgy pihenhetnék, bemegyek a Sugarbirdbe, hogy megnézzem, jöttek-e új ruhák.”

Azt mondja, a focistabarátnők közötti barátságok is lehetnek valódiak, nemcsak alkalmi és felületesek köttetnek, neki is van már Olaszországban egy olyan barátnője, akivel a távolság ellenére sem szakad meg a kapcsolata. „Federicával nagyon jól kijövünk, van egy kislánya is, velük szoktam menni cukrászdába, ide-oda, amikor kint vagyok Robinál, na meg ugye Robival is eljárkálunk, nagyon szeretünk együtt kiülni nagy terekre beszélgetni” – magyarázta a legszebb focistabarátnőnek választott Dukai Regina.