Megtudtuk, ki lett az Év Playmate-je, mellette pedig azt, hogy képzeli el Magyarország Hugh Hefner univerzumát. Bár a gála unalmas volt, a nők és az utána következő buli sokakat kárpótolt.

Tegnap lezajlott a nyolcadik Év Playmate-je szavazás, amin végre kiderült, melyik lesz az a lány, amelyikről a legtöbb középiskolás képzeli el, hogy ő lesz a kísérője az isidizsibe, illetve kinek a képe kerül a legtöbb fiatalosnak tűnő középkorú férfi legénylakásának ajtajára. A poént már lelőttük, az Összeesküvőkből ismert Varga Alexandra győzött, kapott szerződést, és akár ingyen plasztikai műtétet is.

Az ügyvezető felülmúlta Giannit

De ne szaladjunk ennyire előre, a RAM Colosseumban tartott díjátadáson nagyon sok mindent végig kellett szenvednie annak, aki elsőkézből akart értesülni erről. Ott volt például Gianni műsorvezetése, akiről sajnos élesben derült ki, hogy sima beszélgetésben nincs gondja a magyar nyelvvel, olvasni már jóval kevésbé tud, és ezt sajnos Pantl Péter nehezen kimondható neveken való tréfálkozása sem tette kevéssé kínossá. Amikor Gianni folyékonyan beszélt, akkor épp olasz idézeteket mondott, amik persze nagyon fülledt hangulatot teremtettek, viszont a terem nagyrészének fogalma sem volt róla, miről van szó. Nagyon megható volt viszont az Írországból származó Margaret Ann Dowling beszéde, aki amúgy a magyar Playboy ügyvezető igazgatója, és összeszedett, tudatosan kicsit esetlen látszatot keltő beszédével csak még tovább mélyítette a gondolatot, mi szerint nálunk kicsit nyugatabbra egy íróasztal mögül kirángatott üzletember is izgalmasabb beszédet tud mondani, mint azok, akik nálunk főállásban művelik ezt.

Épp, mint az újságban

A gála tényleges kezdetekor a jelöltek alkalmi ruhában sétáltak egyet a dobogón, közben Gianni elmondta róluk az olyan korábban már ismertetett tudnivalókat, hogy kinek mi a kedvenc országa és mit csinál szabadidejében. Ezzel nem is lett volna baj, hiszen ott voltak a nők, de aztán az Experidance tánccsoport kortárs darabjai többeket is arra késztettek, hogy inkább kimenjenek megnézni az ingyen alkoholt. Mi, akik bent maradtunk, részesei lehettünk annak a rendezéstechnikai csodának, amivel sikerült a Playboy magazin hangulatát teljes egészében színpadra vinni. Ahogy az újságba is belepakolnak egy csomó felesleges cikket és interjút azért, hogy azt lehessen hazudni, nem csak a mellek és seggek érdekelnek minket, úgy a műsort is telerakták a felesleges táncmutatványokkal, pedig nyilván mindenkit a csajok érdekeltek.

Sexy

Ezt az érzést koronázta meg Király Viktor, aki nagyon sokat gyakorolt a jelöltekkel, hogy méltóképp adhassa elő vadonatúj dalát, aminek egyszerűen Sexy a címe. Király jól hallhatóan még mindig nem tett le róla, hogy ő legyen Magyarország válasza Justin Timberlake-re, de legalább jel volt arra, hogy hamarosan kiderül, ki lesz a győztes. Ő ugyebár Varga Alexandra lett, aki rezignált arccal felrakatta magával a szalagot, és mindenki mehetett dolgára, ami általában a mértéktelen evést-ivást takarta.

Mindörökké Hajógyári

A hardcore arcokat busz, illetve pár igazán ízléses Hummer és limuzin szállította át a Mix Clubba, ahol tökéletesen összeállt, nagyjából mi jött át Magyarországra abból az életérzésből, amit olyan csodásan kitalált Hugh Hefner. A nők szerencsére megmaradtak az elképzelésből, de itt az exkluzivitás, magas igényszint és csillogás nagyjából azon a szinten ragadt, amit a Hajógyárin képzelnek el az emberek. Az egyre fellendülő partin ott volt mindenki, aki legalább egyszer szerepelt életében a tévében, plusz sok ismeretlen arcú ember, aki vagy James Bondnak vagy stricinek képzelte magát. Egy harmadik kategória volt, Pataky Attila, aki kalocsai mintás ingével jelezte, mennyire rajta tartja az ujját a divatvilág ütőerén.

Varga Viktor nyuszin nőtt fel

Na de mit gondolnak a magyar celebek erről az egész Playboy dologról? Varga Viktor például könnyes nosztalgiával gondol vissza a régi időkre. “Apukám és unokatestvérem gyűjteménye tele volt Playboyokkal, mondhatni ezen nőttem fel. Jelenleg élőben jobban szeretem ezeket a dolgokat, de a művészi érték az csodálatos” - mondta a Velvetnek a mostanában Puzsér Róberttel hadakozó énekes , akinek nincs kedvenc playmate-je, de azért az interneten követi a dolgokat, leginkább a fazonmintákra emlékszik.

Berki Krisztiánnak mindegy a szőr

Kikértük a véleményén országunk igazi playboyának, a mostanában rádiózó Berki Krisztiánnak is. “Gyerekkorom óta aktív olvasója vagyok a magazinnak. Volt olyan évjárat, amikor magam is gyűjtöttem a címlaplányokat, de ebből már kinőttem” - utalt hódításaira, de mint kiderült, olyan playmate nincs is, akinél bebuktak a hódítási kísérletei. Olyan nő viszont van, akit nagyon szeretne levetkőztetni az újságba. “Osváth Andrea legalább akkorát robbanna, mint Liptai Claudia. Lehet, hogy meg is keresem Pantl Pétert, hogy a kedvemért próbálja már meg bekebelezni őt. Nagyon szeretem azokat a nőket, akik azután vetkőznek le, hogy már letettek valamit az asztalra, nem pedig ezzel akarnak híressé válni” - vallotta be vágyait. Berkitől azt is megtudtuk, mik az elvárásai a vetkőző nőkkel szemben. “Én az a korosztály vagyok, aki már nem találkozott a prémpuncival. Úgy tűnik, hogy a trend a mostani marad, úgyhogy valószínűleg már ki is marad az életemből. Amúgy nem foglalkozok vele, hogy mennyi és milyen szőr borítja a nőknek azt a bizonyos testrészét. Legyen ápolt, ez a lényeg” - mondta az épp egy divatbemutatóról érkező férfi, aki otthon hagyta új barátnőjét.

Az elfogyasztott italokkal egyenesen arányosan nőtt az egymásraborulások száma is, még pár óráig mindenki igazán haladó szellemű, modern férfinak és dögös, de mégis tudatos nőnek gondolhatta magát, aztán mindenki hazament reménykedve benne, hogy egyszer tényleg Hugh Hefnerré változik.