Állati jósaink szerint Szirota Jennifer nyeri a CSISZ-t

2012.06.02. 11:38
Hamarosan kezdődik a nyári uborkaszezon a tévékben, de előtte még nagy döntők vannak hátra. Az utolsók között szombaton a Csillag Születikben is eldől, Szirota Jennifer éneke, Mészáros János Elek operázása vagy a Quantum XXL tánca lesz-e a nyerő. Mi nem vártuk meg az eredményhirdetést, igyekeztünk megjósolni a végeredményt. Segítségünkre voltak az állatvilág jósai: egy teknős, egy nyúl, egy gekkó és egy macska is.

A nagy finálék heteit éljük, nemrég fejeződött be az Éden Hotel és a Megasztár, ami után e hét szombatján a Csillag születikben is lehúzzák a rolót. A döntőbe három produkció került be a többkörös rosta után: Szirota Jennifer, Mészáros János Elek és a Quantum XXL. Eleve nagy show, hogy egy csapat is nyerhet tehetségkutatót, ami nem sűrűn fordult eddig elő. Először egyenként megvizsgáljuk a versenyzők esélyeit, majd állati jóslatokba bocsátkozunk - közjegyző nélkül.

Ki, merre, hány méter?

Szirota Jennifer, Bereg csalogánya nem újonc a csatornán, 2010-ben már beénekelte magát a legjobb 24-be. Az internet hőskorát idéző honlapjáról megtudhatjuk róla, mennyi művészeti és zenei képzést szerzett élete során, a hangjára nem lehet sok panasz. Viszont ahogy egy gonoszkodó munkatársunk megjegyezte, az RTL versengős műsoraiban nem divat az, hogy azokat ne férfi nyerje. Azonban édesapja sorsa is a lány kezében van, mivel apja veszélyes mértékben elhízott, és ígérete szerint ötven kilót lead, ha a lánya nyer. A plusz motiváció így Szirota malmára hajtja a vizet, első blikkre elég vaskos esélyt adnánk a győzelmére.

Mészáros János Elek nem kis konkurenciának ígérkezik. A pornópápa Kovira emlékeztető bajszos operaénekes, aki már az O sole mió-t is előadta, sok MILF szívét dobogtathatja meg. Az is mellette szól, amit az előző versenyzőnél említettünk: férfi. Arról meg ne is beszéljünk, hogy a kapros-túrós lepényt is szerető férfi nőtlen, így szabad nála a pálya. Egyik munkatársunk gyanúja szerint a hamarosan induló RTL-es produkciót, a Gazda feleséget keres-t is ő viheti el a hátán, így nem elhanyagolható esélye van a dicső diadalra.

Szintén megtörne a jég, ha végre egy csapat nyerhetne, erre a Quantum XXL-nek minden esélye megvan. A hét fickóból álló tánccsapat fantáziadús dolgokat ad elő, és ami egy ilyen csapatnál ritkaság, egyszerre csinálják mindezt. A Blacktime Tánciskola táncosaiból rakták őket össze, és eddig elég jól szerepeltek. A döntő előtti utolsó produkciójukat a nagy Puzsér Róbert is megdicsérte: "Michael Jacksont tartom a XXI. század legnagyobb szórakoztatójának, és titeket el tudlak képzelni mögötte." Ennél nagyobb sansz a győzelemre nem is lehet.

Állati jósaink tippjei

És most következzenek az állatvilág legnagyobb jósai, akiket személyesen kerestünk fel azzal a kéréssel, ugyan jósolják már meg, ki nyeri ezt a versenyt. Kérésünket elfogadta egy nagy hírű teknős, egy visszavonult nyúl, egy szókimondó gekkó és egy mohó macska.

Rezső, a teknős volt első jósunk. Megfontolt állat lévén nem siette el a döntést, kollegánk megörökítette azért az indulás pillanatát is (ld. jobbra fent lévő képünkön). Végül Rezső mégis "gondolkodás nélkül vágtázott Sz. J. irányába" - utalt munkatársunk Szirota Jenniferre, akinek ezzel egy pont jóváírva.

Rezső a szirotai hangokat érezte erősebbnek.
Rezső a szirotai hangokat érezte erősebbnek.

Oszkár, a lógófülű törpenyúl is beleegyezett egy jövendőmondásba, állítása szerint csak a Velvetnek hajlandó már jósolni. A klasszikus antik jósokhoz hasonlóan Oszkár is elvonult életet él, jóslatát rejtekből, egy ágy alól adta közre.

Oszkár itt még várakozó állásponton...
Oszkár itt még várakozó állásponton...

Ő Mészáros János Eleket részesítette előnyben. "Nem egy sztáralkat Oszkár, na" - sommázta a nyúl visszafogottságát gazdája.

Oszkár leadja szavazatát.
Oszkár leadja szavazatát.

Camilla, a gekkó karakán véleményt mondott, gondolkodtunk is, hogy ezt milyen jóslatnak vegyük. Camilla "mindennemű noszogatás nélkül is azonnal elindult, mégpedig határozott léptekkel, azonnal a Quantum XXL felirathoz. Kicsit túlment, majd elhelyezkedett rajta, és egy csepp vizelettel is megkínálta" - közvetítette kollégánk az eseményt. A pisit mi voksnak vesszük, avagy egy különleges jóslatnak, így már mindenkinek van egy pontja.

Camilla vizeteles jóslata.
Camilla vizeteles jóslata.

Az állatok királya is jósolt, munkatársunk Flo nevű, kissé mohó macskája jutalomfalatok ellenében mondta meg a jövőt. "Csak és kizárólag korrupciós falatokkal lehetett rávenni a szajháját, hogy véleményezze a döntősöket. Hogy teljes legyen a káosz, ő Szirota Jennifert hozta ki elsőnek, majd Mészáros Elek Jánost és a Quantum XXL-t fogyasztotta el, sajnos túl gyors volt, így egy megosztott második helyet javaslok." Elfogadjuk az érvelést, de mivel csak az első helyezett számít, ezért Szirota két ponttal nyert nálunk, így a Velvet hivatalos jóslata szerint ő lesz az este nyertese.

Flo mohó, rapid jóslata.
Flo mohó, rapid jóslata.

Ki nyer ma?

Bemutattuk a jelölteket, megjósoltattuk az állatvilág legnagyobb jövendőmondóival az eredményt, most olvasóinkon a sor. A sok tipp, jóslat és alkimista szövegelés után tippeljék meg önök, mi várható a szombat esti gálán! Szirota, Mészáros vagy a Quantum tarol?