A brit Hit & Miss tévéfilmsorozatban férfi testbe született nőt alakít a színésznő, az első epizódban háromszor is megmutatja, mije van a lába között.

Chloe Sevigny a brit Hit & Miss című filmsorozatban egy Mia nevű transzneműt, férfi testbe született nőt játszik. Aki ráadásul családfenntartó és gyilkos is egyben, ugyanis első szerelméről, Wendyről kiderül, hogy rákban meghalt, és van egy közös fiuk, a 11 éves Ryan. Chloe Sevigny a karaktere szerint fiúként nőtt fel egy olyan családban, ahol az apja és a bátyja is molesztálta. Fiatalon elmenekült tőlük, és egy nővel, Wendyvel élt pár évig. Fiatalon már nagyon feminin volt, mindig is érezte, hogy valami nem stimmel vele, majd végül rájött, hogy nőként éli tovább az életét.

A színésznő korábban elmondta, a forgatáson naponta másfél óra telt azzal, hogy ráapplikálták az élethű péniszt. A filmsorozat első epizódjában máris háromszor megmutatja, mije van a lába közt. Az alábbi videóban mellel és farokkal látni a színésznőt a tükör előtt, amint gyűlöli a farkát, és gyűlöli, hogy fiúnak született. A május 22-én indult sorozat szó szerint furcsa reakciókat váltott ki az angol közönségből, az LMBT közösség (melegek, leszbikusok és transzneműek) szerint jobb volna, ha valóban egy transznemű játssza a szerepet, aki az átalakulás folyamatában van. A heterók sem rajonganak a sorozatért egyelőre, van aki azt írja, mivé lesz a világ, ha a fiatalok ilyen sorozatokon nőnek fel – bezzeg a mi időnkben Baywatch volt. Van, aki arról értekezik, nem véletlen, hogy népszerűek a shemalepornók a neten.

Chloe Sevigny nem először feszegeti a szexuáils határokat, a Ha a falak beszélni tudnának című film második részében egy nagyon fiús leszbikus lányt játszott, és szeretkezett is egy nővel a filmben. Később pedig A barna nyúl című filmben igazi orált láthatott a nagyközönség tőle.