Katalin hercegné még mindig stílusosan és elegánsan öltözködik, annak ellenére, hogy gyakran hordja ugyanazokat a cuccokat. Úgy sejtjük, a kedvenc színe a kék lehet.

Katalin hercegné mindig elegáns, mindig bájos, mindig nagyon hercegné. Az erre hajlamos britek rajonganak is érte, meg a ruhatáráért. Michelle Obamához hasonlóan szívesen visel olyan darabokat, akár az eljegyzésén is, amelyeket a pórnép (gyakran válogat például a Zara kínálatából), amikor pedig egy drágábbat szerez be, azt többször is felveszi. Ami miatt néha megszólják.

Stílusa nem sokat változott, mióta feleségül ment Vilmos herceghez: nőies, még illendően szűk, mindig diszkréten dekoltált, és általában egyszínű ruhákat hord. Némelyiket többször is, ezt az alábbi galériában megtekintheti, kezdve egy kerti partis rózsaszín példánnyal.

Kate Middleton egyébként, bár a fenti galéria nem erről látszik árulkodni, elég változatosan öltözik. Valamiért az a benyomásunk, hogy a kék a kedvenc színe, amelyet az alábbi fotóra kattintva ön is megsejthet. Gyűjteményünk utolsó képe lehetséges megfejtéssel szolgál.