Lindsay Lohan nagyon készült Liz Taylor eljátszására, de hiába a sok szakirodalom és gyakorlás, az első forgatási napok egyikén máris olyat tett, amit Taylor állítólag soha: egy jelenetben villantotta meg mindkét mellét.

A sokat vetkőző Lohan épp Liz Taylor életrajzi filmjében domborít. A film Taylor és Richard Burton viharos románcát dolgozza fel, és Lohan többek közt Megan Foxot ütötte ki a nyeregből, aki szintén ácsingózott a szerepre. A problémás híresség egyébként már hónapok óta készül, filmeket néz, interjúkat és életrajzi könyveket olvasgat. De ez tulajdonképp teljesen irreleváns, Lohan ugyanis ismét nem színésznői kvalitásaival, hanem egy ordas nagy villantással került a címlapokra.

Az igazán sokat mutató fotókért kattintson ide.

Taylor egyébként – a Daily Mail szerint – igazi díva volt, elegáns, szofisztikált, olyan, aki sose villantott volna: bezzeg Lohan, ő már az első felvételek egyikén kicsúszott mélyen dekoltált ruhájából. A jelenetben egyébként épp nem Taylor elegáns oldalát mutatják, mert a Richard Burtont játszó férfi főszereplő rendesen megrángatja Lohant, aki kezében egy könyvvel küzd ellene. A páros egy hajón tépi egymást, amely állítólag megszólalásig hasonlít arra, amelyiken Taylor és Burton romantikázott 1965-ben, Nápoly közelében.

Lohannek először a bal melle esik ki a ruhából, majd a jobb is követi, így dupla bimbóvillantásnak lehetünk tanúi. A forgatási szünetben aztán Lohan nevetve cigarettázott, mintha mi sem történt volna.