Hosszú hetekig néztünk magyar gyártású, tehetségkutatást és/vagy pénzosztást végző realityműsorokat, ahogy önök is, és felfedeztük bennük a nőiruha-témákban rejlő összefüggéseket, ahogy nyilván önök is. De melyik valószerű műsor cuccai a legjobbak?

Viasat3

A Viasat3 receptje viszonylag egyszerű: a celeb vegyen fel egy miniruhát, és kész. Az Éden Hotel 2 szereplőinek megjelenése alapján legalábbis ez lehet a vezérelv. Gyakoriak a csőruhák, a vállpántot nem szeretik a stylistok. Kivétel: Horváth Éva, aki látható maxiruhában, és akiről kitalálják-e, milyen ruhában nyomul legtöbbször? Hát persze, hogy.

RTL Klub

A Csillag születik című RTL-es produkció női szereplőit ennél sokkal vadabbul öltöztetik. Az a minimum, hogy csillogjanak, de láthattuk már őket elképesztően rövid, néha átlátszó szoknyarészben, néha pedig teljesen értelmezhetetlen cuccokban lépnek színpadra esténként.

TV2

A Megasztár nőiruha-felhozatalával már bőségesen foglalkoztunk egy külön cikkben, így most csak ismétlünk. A műsor állandó eleme az egyszínű egyberuhába öltöztetett Liptai Claudia, műsorvezetői minőségben. A versenyzők fellépőcuccai közt rengeteg a zakó+bármi összeállítás, és bár olykor extrémebb darabok is akadnak, az összhatás mégis (kissé eklektikusan) egy középkategóriás bolt katalógusát idézi.

Hát én immár kit válasszak?

Itt az alkalom, hogy örökre megmondja, a legutóbbi műsoraik alapján

Melyik?

melyik csatorna saját termelésű celebjein feszülnek a legjobb cuccok. Ha az egyen-miniruhára esküszik, okvetlenül a Viasatra szavazzon, ha Ördög Nóra a fantáziával űzött játszadozása izgatja, az RTL Klubra, míg ha a zakókommandót tartja követendő példának, a TV2 az ön csatornája.

Bónusz

Nyilvánvalóan azért, hogy kellő mértékben összezavarjanak minket, az RTL Klub a Csillag születik fináléjában végrehajtott egy dupla vezércselt, és a két műsorvezetőnőt az adás alatt átöltöztették. Egymás ruháiba.