Arra jutottunk e cikk írása közben, hogy a minőségi futball előfeltétele, hogy a legjobb focisták csúfos dolgokat tegyenek. Erre pedig sokan nem találnak alkalmasabb helyet, mint egy prostituált ölét. Vannak, akik a fiatalkorúakat is bevállalják, van, aki a haverjával megy el, egyesek csapattársuk nőjét vágják le a franciaágyra, de akad olyan spíler is, aki terhes nejét hátrahagyva ugrik le kurvázni egyet.

Most, hogy a foci Eb-n már a második csoportkör is véget ért, nem mehetünk el a keféléseikkel címlapokra kerülő focisták mellett. A futballjátékosokat nagyrészt nem az eszük miatt szeretik a rajongók, ennek megfelelően az átlagnál is gyakrabban tudnak kínos helyzetekbe kerülni. Ráadásul a sok meccs és edzés miatti önmegtartóztatás egy idő után előtör, és akkor jöhetnek a prostik.

Előbújtak pedomaciék

A legpedóbb kujonok címét egyértelműen a francia válogatott néhány tagja, Franck Ribéry, Sidney Govou, Karim Benzema és Hatem Ben Arfa  nyerte, akik 2008-ban elmentek mulatni egy gigamellű prostival, Zahia Deharral, aki pont a 2010-es foci vb előtt teregetett ki erről.

A probléma abból fakadt, hogy kiderült: az azóta celebbé vált prosti a játékosok kielégítésekor még csak 16 éves volt. Megrontani már nehéz lett volna, de a jogszabályok értelmében a négy futballistának bíróság elé kellett állnia, illetve rövid időre őrizetbe is vették őket. Három év börtönt is kaphattak volna a kéjelgésért, de tavaly novemberben végül ejtették ellenük a vádat, mondván, nem tudhatták a csaj pontos életkorát.

Ronaldo római reszelése

Nagy kurvázó hírében áll a portugál Cristiano Ronaldo is. Dögös barátnőkben sem szenved hiányt a sok nő által idolnak tartott focista, aki azért néha becsempészi a lompost egy-egy fizetett punettibe is. 2008 elején Rómában vitt szobára két prostit.

Ott volt a barátja is, így félidőnél nőt cseréltek. Az egész 73 ezer forintnyi eurójukba került. Névrokona, a brazil Ronaldo pedig egyszer véletlenül transzvesztita prostikat szedett fel Rióban.

Terhes az asszony, irány a bordély!

Az angolok is szeretik a jóféle örömlányokat: Wayne Rooneynak majdnem rá is ment a házassága. Felesége épp terhes volt, amikor egy prosti kitálalt: Rooney többször lefeküdt vele. A 21 éves Jenny Thompsonból nem kellett harapófogóval kihúzni a részleteket: volt hármasszex, Rooney a tarifa háromszorosát is kifizette, és unalmas volt az ágyban. Felesége, Coleen kidobta őt a házukból, pár hétig a Manchester United edzőjénél aludt, azóta úgy tudni, rendeződött a kapcsolatuk.

Fabio Capello akkori szövetségi kapitány egyébként pont a 2010-es dél-afrikai vb előtt figyelmeztette játékosait, nem fog a csapat jól kijönni a folyamatos vedelésből, bulizásból és kurvázásból.

A nő, aki megvolt egy fél focicsapatnak

A szintén az angol csapatot erősítő John Terry alapból jól nyomja a botrányhősködést. Idén azzal verte ki sokaknál a biztosítékot, hogy rasszista megjegyzést tett a Queens Park Rangers védőjére, Anton Ferdinandra. Az igazi botrány persze a vb előtt volt, amikor Terry elszerette csapattársa, Wayne Bridge nőjét.

A fél Chelsea által megdöngetett Vanessa Perroncellt hanyatt vágó Terry miatt nagy botrány volt, Bridge le is mondta a válogatottságot, Terryt meg jó ideig kifütyülték a szurkolók.