Habár a 47 éves színésznőnek meggyőződése, senki sem kíváncsi a mellére, nem tesz túl sokat azért, hogy megóvja a járókelőket a vizuális sokktól. A minap egy vékony, fekete felsőben sétált a tűző napsütésben New York utcáin, melltartó nélkül. A bimbója meg majdnem átlyukasztotta a spagettipántos felsőrészt.

Két éve még úgy nyilatkozott a Szex és New York Carrie Bradshaw-ja, azért nem vetkőzik soha a filmvásznon, mert szerinte senki sem kíváncsi a mellére. Mentségére legyen mondva, szándékosan azóta sem villantott mellet, véletlenül viszont már sikerült neki párszor; legutóbb például pénteken, New Yorkban.

A Drunken Stepfather portálon megjelent fotón (a képért ide kattintson!) a 47 éves színésznő egy hosszú farmert és egy fekete, spagettipántos felsőrészt visel, ami azonban annyira vékony, hogy a tűző napsütésben egy az egyben átlátszik a melle, a bimbója meg kis híján átlyukasztja. Merthogy melltartót persze nem vett fel.

A kétgyerekes színésznő az elmúlt egy-két évben megúszta villantás nélkül, 2009-ben viszont több alkalommal is sikerült előnytelen ruhát választania. Előbb a Hová lettek Morganék? című film bemutatójára ment olyan szettben, amit igazgatnia kellett, és míg a ruha húzogatásával volt elfoglalva, lógó mellének oldala takarás nélkül maradt.

A ruha ezután is okozott gondot neki, aztán, hogy meggyőződjön róla, nem gyűrődött meg a fenekén, megtapogatta az alfelét. Néhány nappal később New York utcáin támadta meg a szél, lenge ruhája rátapadt a testére, kirajzolva mellét és szeméremdombját. Melltartót, persze, akkor sem vett. És úgy tűnik, azóta sem.