Hatodszor került a Playboy címlapjára Jenny McCarthy

2012.06.27. 11:22

Jenny McCarthy 39 évesen is jó nő, és erről most bárki meggyőződhet. A milfek jogaiért vetkőző nő közel sem rekorder ezzel a számmal, Pamela Anderson tizennégy szereplése valószínűleg megdönthetetlen, de csak nagyon kevesen mondhatják el magukról, hogy sokadjára is eseményszámba megy a címlapszereplés. De melyik címlapján volt a legjobb nő? Egy a botrányosan rusnya, tíz a hibátlan.

1994

McCarthy először 1994-ben került a Playboy címlapjára, mivel ebben az évben ő lett az Év Playmate-je, amiért az ismertségen túl 100.000 dollár ütötte a markát. McCarthy pofátlanul fiatalon, kissé balta fejjel meztelenkedik egy ágyon.

1994

1996

Ebben az évben abban az örömben részesülhetett a világ, hogy kétszer is megtekinthette Jenny McCarthy mindenét. Júliusban frufruval és óriásdekoltázzsal mosolyog ránk. McCarthy mellesleg ekkorra főállású celeb is, a modelltekéseken kívül sikeresen debütált műsorok házigazdájaként is.

1996-1

1996 másodszor

Második nekifutásra karácsony alkalmából molesztál egy meglepődött Télapót, már frufru nélkül. Idő közben az akkoriban még népszerű pankrációkon is mutogatta magát.

1996-2

1997

A szeptemberi Playboyt két borítóval is kiadták, az egyiken a címlaprekorder Pamela Anderson arca van, a másikon pedig McCarthyé. Visszatért a frufru, az érzéki tekintet természetesen maradt, ráadásul dokumentáltan álomnővé vált. Ebben az évben derült ki, hogy milyen nagyszerű humora van, ezért először az MTV-n, majd az NBC-n kapott saját showműsort, amik mellett volt ideje megírni önéletrajzát is.

1997

2005

Hét év kihagyás után vetkőzött le újra, ezúttal a klasszikus nyuszis ruhának párducmintával feldobott változatával. Ebben az évben jött össze a mindenhol gumiarcúnak csúfolt Jim Carreyvel, akivel 2010-ig húzták együtt. McCarthy itt már anya volt, autista gyermeke miatt ő lett a betegséggel foglalkozó kampányok egyik arca.

2005

2012

Kevesen mondhatják el magukról, hogy 39 évesen is eseményszámba megy a vetkőzésük, de idén McCarthy megint nagyot robbantott azzal, hogy minden milf jogaiért ledobta felesleges ruhaneműit. Az biztos, hogy még mindig dögös, és talán soha nem volt ennyire vakítóan szőke. Ja, és már a borítón is meztelen.

2012