Az biztos, hogy az eddig sorozatokból és tévéfilmekből ismert Camilla Luddington lesz a legújabb Tomb Raider-játék Lara Croftja, de az még mindig nem dőlt el, hogy ki kapja az újraindított, most épp 2013-ban elkészülő film főszerepét. Döntse el ön!

Camilla Luddington

Bár még nem volt róla szó, hogy a játéksorozatban is alakító színésznő kerülne a mozivászonra, a frissen bemutatott, korábban Kate Middletont is megformáló Camilla Luddingtonnak óriási lehetőség lenne, ha a filmben is megkaphatná Lara Croft karakterét. Az eddigi legkomolyabb szerepét a True Blood – Inni és inni hagyni, illetve a Kaliforgia sorozatokban kapta, utóbbiból ráadásul azt is megtudhattuk, hogy meztelenül is nagyszerűen néz ki, mivel Charlie Runkle többször is tisztességesen megdugta abban a pár részben.

Megan Fox

Korábban már biztosra vették, hogy Megan Fox lehet a régóta ígérgetett Tomb Raider főszereplője. Fox már csak a színészi produkciója miatt is alkalmas lett volna a Jolie által hagyott űr betöltésére, hiszen az őt híressé tevő első két Transformers-részt épp annyira szarnak tartották a kritikusok, mint a Tomb Raider első két részét. Fox másban is méltó követő lenne, hiszen teltek az ajkai, és mellek tekintetében sem áll rosszul.

Olivia Wilde

A Doktor House 13-asaként híressé vált Olivia Wilde még mindig leginkább a pár hónapja búcsúzó sorozatnak köszönheti ismertségét, aminek köszönhetően komoly szerepeket kapott olyan agyonfuttatott, ám érdektelen mozikban, mint a Cowboyok és Űrlények vagy a Tron 2. Bár Wilde-ot állítása szerint senki nem kérte fel a szerepre, nyilatkozata alapján ő tök szívesen eljátszaná a számítógépen megszülető nőt, mert hogy imádja.

Kim Kardashian

Kanye West barátnője rendelkezik a legkevesebb színészi tapasztalattal a jelöltek közül, de hát az elvileg teljesen rebootolt Tomb Raiderhez mindene megvan elvileg: ismert, és szép. A bennfentes információk szerint Kardashian képregényesebb Lara Croftot szeretne eljátszani az eddigi komolykodás helyett, ami nyilván nem tenne rosszat a szériának, de így is nagy kérdés, hogy a valóságshow-kkal Anglia egyik legismertebb nőjévé vált nő mit tudna összehozni.

Angelina Jolie

Ki legyen?

Lehetünk konzervatívok is, hiszen a bulizásban is verhetetlen Angelina Jolie már kétszer is megformálta Lara Croftot, miért ne tehetné meg harmadszorra is? A hírek szerint erre semmi esély nincs, és talán az épp gonosz tündért megformáló Jolie is érezheti, hogy már van olyan státuszban, amiben nem fontos bögyös Indiana Jonest alakítania. Pláne, hogy ezért korábban már Arany Málna díjat is kapott, amit ugyebár az aktuális évek legrosszabb filmjeinek és színészeinek szokás odaítélni. Ettől függetlenül teljesen indokolt, ha valaki még mindig őt akarja látni kedvenc hőse megformálójaként.