horoszkóp

Sarka Kata próbál elfogyni, de csak kicsit

2012.07.03. 20:14 Módosítva: 2012-07-03 20:16:50
Hajdú Pétert megijesztette, hogy felesége újra diétázni akar, de Sarka Kata megnyugtatott minket, hogy csupán az ideális súlya visszanyeréséről van szó. Azt viszont elismerte, hogy korábban valóban túlzásba vitte a fogyást, de mostanra a család a legfontosabb.

“Ebből a fogyókúrából nem volt gond, ez az egész fogyókúra abból indult, hogy a férjem ebédelni akart, én pedig mondtam, hogy nem, mert fogyókúrázok” – mondta a Velvetnek Sarka Kata, akinek férje, Hajdú Péter Facebookon indított kampányt azért, hogy beszéljék le feleségét a további fogyásról. “Annyira nem akadt ki. Most, hogy elmentünk nyaralni, nem foglalkoztam a súlyommal, és kicsit elengedtem magam. Ugyanúgy 54 kilós akarok lenni, mint két hónapja voltam” – mondta a modell, aki teljesen átlagos diétába kezdett. “Amikor a gyerekek nagymamánál vagy oviban vannak, akkor elmegyek edzeni. Szeretném felnevelni a gyerekeket, az egészségem az első szempont, és csak utána jön ez. Sok zöldséget és gyümölcsöt eszek, és semmi szénhidrátot, és mozgok. Peti aggódott, hogy nehogy megint túlzásba vigyem.”

Ebből következik, hogy valóban volt időszak, amikor Sarka Kata saját bevallása szerint is túlzásba vitte a diétát: “Úgy egy éve volt az, amikor rájöttem, hogy ez így marhára nem jó. Rosszul voltam, rossz volt a közérzetem.” Ezen túl az is kiderült, milyen hasznos minket olvasni, mivel Sarkának a Velvet is segített a helyes útra lépésben: “Épp nálatok olvastam, hogy egy nő meghalt, mert nem evett és leálltak a szervei. Akkor kicsit megijedtem. Most van két gyerekem, dolgozom, amikor kajálásra kerül a sor, odafigyelek, de közel sem erről szól az életem.”

Ön szerint hogy áll Sarka Kata súlya?

 • 1115
  Épp jó
 • 681
  Hajdú Péter akarok lenni
 • 539
  Sovány
 • 300
  Dagadt

Korábban már Hajdú Péternek is feltűnt, hogy gondok vannak felesége önképével, aki szerint 170 centijéhez az 50 kiló dukál. “Az volt a célom, hogy beleférjek a középiskolában hordott kedvenc nadrágomba. Amikor ez sikerült, elgondolkodtam rajta, hogy akár még fogyhatnék. Amikor kigombolás nélkül le tudtam venni azt a farmert magamról, akkor boldog voltam. Először akkor álltam a mérlegre, amikor 55 kg lettem. Ez maga volt a csoda, mert előtte csak 80 kilósan mértem meg magam” - nyilatkozta korábban kissé ijesztően Hajdúné.