A modell is érzi, hogy egy kicsit talán túl bársonyosra sikerült ő és pasija, Feczesin Róbert bőre a J.Press kampányfotóján, de azt mondja, ebbe nem volt beleszólásuk, ráadásul, ha nincs retus, az a baj, ha meg van, az. A magyar David és Victoria Beckham megnevezést meg állítása szerint nem gondolják komolyan, a J.Pressnek viszont nyilván jól jött.

"És így valósult meg Magyarország meghatározó férfi fehérnemű márkája, a J.PRESS és a magyar Victoria és David Beckham pár egymásra találása. :)" - ezzel a képaláírással tette közzé legújabb kampányfotóját a J.Press, akik Dukai Reginát és Olaszországban focizó fiúját, Feczesin Róbertet választották a projekthez. A modell évek óta együtt dolgozik a márkával, Feczesin viszont most vett részt először ilyen kampányban. "Volt már egy másik fotózásunk, de az kisebb dolog volt, hamarabb elkészült, és nem is kampányfotózás volt. Picit feszült volt, de mivel a stábtagokat régóta ismerem, és jól elpoénkodtunk, nagyon oldott volt a hangulat, és ő is hamar lelazult. Szerintem az első két kép után még jobban is ment Robinak, mint nekem, mert mégiscsak sportoló, sokkal jobb az állóképessége" – beszélt a fotózásról a Velvetnek Dukai Regina.

Nem problémás a bőrük, mégis erősen retusáltak

A Facebook-oldalán is megjelent fotóra kaptak hideget-meleget, a kommentelők szerint ugyanis túlretusálták a fotót. És hát tényleg. "Az a baj, hogy ez nem a mi feladatunk, ahogy a smink, a fotó és a haj sem. Odamegyünk, megcsináljuk. A fotós nagyon profi volt, nem tudom, ő csinálta-e a retust is, de tény és való, ahhoz képest, hogy egyikünk bőre sem problémás, kicsit túl bársonyosra lett húzva. Persze, lehet, hogy ez volt a koncepió a J.Press részéről, nem tudom" – vélekedett a modell, majd hozzátette, szerinte összességében szép kép készült róluk. "Ha nem lett volna ennyire lehúzva, akkor az a baj, ha túl vékony a derekam, az, ha nem, az. Mindig találnak valami kivetnivalót, de nem baj, legalább foglalkoznak velünk"  –  állapította meg. Szembetűnő különbséget ő nem talált, de eleve más az egész, profi fotós, sminkes, fodrász dolgozott rajtuk, mondta.

Dukai már jó pár fotózáson túl van, Feczesin azonban nem gyakorlott modell, ennek ellenére jól érezte magát, és akár legközelebb is vállalna ilyet. "Előtte azt gondoltam, hogy egy kicsit elmegy majd a kedve ettől az egésztől. De hála a stábnak, hogy abszolút jó baráti hangulat volt, meg sokat viccelődtünk, nevettünk, így abszolút pozitív élményekkel távozott. És szerintem bármikor lenne hasonló felkérés, simán jönne, ha ugyanígy lenne ideje, mint most. És velem, mondja itt mellettem. Meg persze más fiúval én sem vállalnék soha ilyen fotózást, meg ő is csak velem. Ez így volt nagyon jó, hogy pont egy pár vagyunk, és pont ilyen jó kis pikáns képek születtek rólunk " – fogalmazott Dukai Regina.

Túl sok a retus?

A pár azért is kapott néhány erősen kritikus kommentet, mert a J.Press a magyar David és Victoria Beckham képaláírással publikálta a kampányfotót, mert hát hogy képzelik ezt, elég messze vannak ők attól, szólnak a bírálók. "Nyilván nem gondolunk magunkra így. Ez egy nagyon jó hasonlat, meg adta is magát, de szerintem minden hazai modellre  –  de akár külföldire is, láttam már ilyet  –  ráhúzzák ezt, aki focistával jön össze. De ez még nem jelenti azt, hogy mi is így tekintünk magunkra, dehogy. Ez egy koncepció, poén volt a J.Press részéről" – magyarázta.