18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Magazinnak vetkőzött a Barbie Girl énekesnője

2012.07.12. 17:02
az Aqua énekesnője, Lene Nystrom a színészkedéssel is megpróbálkozott, de nem is annyira a színészi játékára, hanem arra lehet emlékezni, hogy megcsináltatta a mellét, és vetkőzött filmekben. Most a dán S magazinnak mutatta meg a testét.

Az Aqua nevű együttes a 90-es évek közepén volt nagyon népszerű leginkább egy, de talán két számának köszönhetően. A zenekarhoz fűződik a Barbie Girl című megasláger, ami az 1997-es, egyetlen komolyan vehető lemezükön, az Aquariumon szerepelt.

A Barbie Girl mellett még két viszonylag ismert számuk volt, a Doctor Jones és a Turn Back Time.

A zenekar 1989-ben alakult, hivatalosan dán bandáról van szó, de az énekesnő norvég volt. Végül 2001-ben oszlottak fel, de akkor már jó ideje nem számítottak komoly névnek. 2007-ben aztán újraalakultak, 2011-ben pedig kiadták harmadik albumukat Megalomania címmel. Az énekesnő, Lene Nystrøm az aquás időszakok között szólókarrierrel is próbálkozott, amit hagyjunk is. Egy száma volt, ami az Aquaban előadott ostoba popos vonalat követte, a többit sajnos túl komolyan vette.

Klikk a többiért! (Forrás: Egotastic, Fotó: S magazin)
Klikk a többiért! (Forrás: Egotastic, Fotó: S magazin)

A befuccsolt zenei pálya után a filmezéssel próbálkozott meg, illetve azzal, hogy megcsináltatta a mellét, amit szívesen mutogatott is.

Képernyőn a legtöbbet egy norvég krimisorozat, a Varg Veum nevű magánnyomozó kalandjairól szóló filmfeldolgozásaiban szerepelt. A könyvekből 2005 óta készítik a filmeket, összesen hatot terveznek, ezekben alakítja Nystrøm Veum barátnőjét, Karin Bjørgét.

Az idén 40 éves Nystrøm a 2011-ben készült rész elején vállalt egy, az interneten népszerűvé váló szexjelenetet.

A filmezés mellett szívesen mutogatja magát. A zenei pályája alatt ez leginkább abban nyilvánult meg, hogy a fellépései alatt az elengedhetetlen miniruhás, kicsit kurvás vonalat vitte, fellépésein kívül pedig néha magazinokban volt látható.

Legutóbb a dán S magazinnak vetkőzött, ahol viszonylag sokat mutatott meg a testéből.