horoszkóp

Van szexisebb csaj Elena Ramosnál?

2012.07.14. 17:53

Júniusban indult újra Amerikában az itthon is hatalmas sikerrel futott Dallas című sorozat, amiben a Született feleségek jópasijai mellett a csajok felhozatala se semmi. A Jordana Brewster által megformált Elena Ramosért ráadásul mindkét Ewing-fiú odáig van, ennek kapcsán pedig szavazásra invitáljuk olvasóinkat. Összegyűjtöttünk pár sorozatszínésznőt, ön pedig válassza ki azt a karaktert, amelyiket a legszexisebbnek tartja! Öt pontot adjon a kedvencének!

1. Elena Ramos

Jordana Brewster a Dallas című szappanopera 2012-es folytatásában kapta meg a mexikói bejárónő lányának szerepét, akiért John Ross Ewing és Christopher Ewing is odáig van. A 32 éves színésznő korábban több kisebb szerepben is feltűnt, többek között a Halálos iramban és az Annapolisban játszott, illetve a Texasi láncfűrészes mészárlásban és a Kezdet című filmben, aminek a forgatásán ismerkedett meg vőlegényével. Az tény, hogy a leszbikusok odáig vannak érte: egy 2007-es felmérés szerint a hetedik helyen végzett a listájukon.

2. Dr. Remy Hadley (Tizenhármas)

Olivia Jane Wilde a Dr. House című sorozat Tizenhármasaként vált ismerté Magyarországon, és bár a karakterének is van neve (Dr. Remy Hadley), azóta is Tizenhármasként emlegeti a média és a nézők is. A 28 éves színésznő 2009-ben a Maxim férfimagazin listája alapján a 100 legjobb nő válogatás első helyezettje lett (megelőzve ezzel Megan Foxot is), ezen felbuzdulva pedig szépen ledobálta a ruháit a GQ magazinnak. Egy évvel később az Elle-nek pózolt, igazából semmi másról nem szólnak a róla terjedő hírek, mint arról, hogy mennyire jól néz ki.

3. Dr. Temperance "Bones" Brennan

A Dr. Csont című sorozat bűnügyi antropológusa egy érzelmileg begubózott nő, szarkasztikus humorral - ez a karakter hozta meg Emily Deschanelnek a sikert és a közismertséget. A színésznőnek korábban csak epizódszerepek jutottak például a Pókember második részében, így karrierjében nagy előrelépést jelentett Bonnes szerepe a sorozatban. A 35 éves Deschanel tavaly ment férjhez a szintén színész David Hornsbyhoz.

4. Gabrielle Solis

A Marc Cherry által rendezett Született feleségek című sorozatban a tervek szerint Catherine-Zeta Jones kapta volna volna meg Gabrielle Solis szerepét, aztán valami oknál fogva mégis Eva Longoria robbant be a köztudatba a mexikói származású pénzmániás feleség karakterével. A 37 éves színésznő 1998-ban megnyerte a Miss Corpus Christi szépségversenyt, itthon pedig a Velvet olvasói a sorozat legszexisebb MILF-jének választották. Elég bevállalós a csaj, az már biztos.

5. Lilly Rush nyomozó

Kathryn Morris karrierjében a Különvélemény című filmben való szereplést jelentett nagy áttörést, de igazából a 2003-ban elnyert Lilly Rush szerepe hozta meg neki a sikert. A Döglött aktákban félénk és szenvedélyes nyomozónőt alakít akkora sikerrel, hogy a sorozat alatt két filmszerepre is felkérést kapott: az Egy gyilkos agya és A felejtés bére című produkciókban szerepelt.

6. Jennifer Jareau

A.J. (Andrea Joy) Cook legelső ismert filmes szerepe a Végső állomás második epizódjában volt, majd a Gyilkos elmék című sorozatban megkapta Jennifer Jereau szerepét . A krimiből egy időre pénzügyi okokból kiírták, a Twitteren még külön kampány is indult a színésznőért, amit több mint 40 ezren írtak alá.

7. Karen Van Der Beek

A 42 éves Natascha McElhone az 1996-ban bemutatott Túlélni Picassót című film után rendkívül kapós színésznő lett, számos filmes szerepet kínáltak neki, arcát itthon mégis az itthon is nagy sikert aratott Kaliforgia című komédiasorozathoz kötik. A színésznő a David Duchony által megformált Hank Moody nagy szerelmét alakítja, egy a nőt, akit a szinte hímringyó férfi úgy tisztel, mint lovag az úrnőjét. McElhone harmadik gyermekükkel volt terhes, amikor férjét, a híres plasztikai sebész Dr. Martin Hirigoyen Kellyt holtan találták házuk előtt 2008-ban.

tk3s xposure 14022011 sciv 0162