Nyilvánosan sztriptízelt Nadya Suleman. A nő, aki arról lett híres, hogy nyolcasikreket szült, és azzal maradt híres, hogy pornót forgatott, egyelőre csak melleit mutatta meg a rúdnál.

Nyilvánosan is levetkőzött Nadya Suleman, aki ugye még mindig arról híres, hogy nyolcasikreket szült, az ebből származó médiavisszhangot pedig pornózással kívánja fenntartani. Úgy látszik, sikertelenül, mert ahogy már írtuk, vetkőzéssel népszerűsíti az alkotást, amelynek forgatásán önnön szexualitását is felfedezte.

Az ominózus sztriptízre Floridában, a West Palm Beach-i T's Lounge nevű bárban került sor, ahol ugyanúgy szokás a punci villantása is, mint minden rendes sztriptízbárban, az összesen 14 gyerekes családanya azonban annyira szemérmes, hogy csak a melleit mutatta meg.

Tavasszal még szociális segélyért folyamodott, és havi kétezer dollárt költhetett ételre, ami miatt folyamatosan fenyegető leveleket és telefonokat kapott a TMZ akkori értesülései szerint. Úgy néz ki azonban, rájött, hogy a segélynél jövedelmezőbb, ha a testéből próbál megélni, és ellátni gyerekeit, akik mind spermadonor által jöttek a világra. Most viszont egy testépítővel randizik.