Ha valaki még mindig kételkedne benne, hogy létezik az időutazás, és újra a 90-es években járunk, azt reméljük, meggyőzte a Spice Girls összeállása. A maradék néhány kételkedőnek meg legyen elég annyi, hogy a Backstreet Boys is új lemezt készít egy valóságshow keretében a legújabb hírek szerint. A zenekar hivatalosan sosem oszlott fel, de az elmúlt 10 évben még akkor is takaréklángon pörögtek, ha néha megjelent 1-1 lemezük. De nézzük, ki mikor volt jobb?

AJ McLean

A zenekar úgynevezett balhés tagja AJ McLean, aki a Backstreet Boys 2002 zuhanórepülése után többször is elvonóra került, legutóbb tavaly. A Backstreet Boys után leginkább táncosként, koreográfusként dolgozott. 2010-ben megpróbálkozott a szólókarrierrel, de az ő lemeze sem lett túl sikeres. A tagok közül talán ő finomodott a legtöbbet kinézetében, mostanra nagyjából elvetette a teljesen ízléstelen napszemüvegekkel kombinált frizurákat.

RégenMost

Brian Littrell

Kevin Richardson után a zenekar második legöregebb tagja, idén töltötte be a 37-et. A Backstreet Boys után neki volt a legsikeresebb szólókarrierje, pedig csak egy lemezt adott ki 2005-ben. Ami érdekes, hogy annyira vallásos, hogy a lemeze is vallási körökben volt igazán népszerű, sőt még az amerikai keresztény toplista első helyét is megcsípte.

RégenMost

Howie Dorough

Howie Dorough már a Backstreet Boys idején is a legkevésbé ismert tag volt, talán érte dobták a legkevesebb bugyit a színpadra, a zenekar után pedig mintha teljesen eltűnt volna a popszakmából. Táncosként és producerként próbál érvényesülni, nem túl ismert zenekarokat menedzsel. Természetesen a tavalyi nagy visszatérőkoncertek idején neki is megjelent egy saját lemeze, de ez sem ért el komolyabb sikereket.

RégenMost

Kevin Richardson

Ő a zenekar rangidős tagja, idén már 41 éves lesz. Talán a legvisszahúzódóbb tag a zenekarban. Nem csoda, a Backstreet Boys előtt kabalafigurákat alakított a Disney roadshow-jában, Tini Nindzsa Teknőc volt többek között, megtanulta, milyen a háttérben lenni. A zenekar után egyedül ő nem próbálkozott a szólókarrierrel. Ellenben a Versace és a TAG Hauer modellje lett, de már azzal is felhagyott. Viszont mivel ő volt a zenekar messze legidősebb tagja, szinte semmit sem változott a nagyjából tíz inaktív év alatt.

RégenMost

Nick Carter

Nick Carter volt a kölyökképű a csapatban, ami nem véletlen, 1980-ban született, még most is csak 32 éves, van olyan csapattag, akinél kilenc évvel fiatalabb. Ő volt a lányok kedvence, ha lehet ilyenről beszélni egy olyan zenekar esetében, aminél mindenki a lányok kedvence volt. A Backstreet Boys-os évek után 2002-ben kiadott egy szólólemezt, valamint tavaly is egyet, nagyjából akkor, amikor bejelentették, hogy újra összeáll a Backstreet Boys. De a szólókarrierje szinte a semmibe vész ahhoz képest, hogy a fiúbanda miatt hányan ismerték meg.

RégenMost