Nemcsak Budapesten, Magyarországon van biciklisboom, hanem mindenfelé. Idén tavasszal, nyáron a hírességek is előkapták a korábban leginkább sportolásra használt bicikliket, hogy azokkal közlekedjenek. De kinek áll a legjobban a két kerék? Minél több pontot ad, annál jobbnak tartja az adott híresség alakítását.

01. Miley Cyrus

Ki mással is kezdhetnénk, mint Miley Cyrussal, aki mostanában nem szeret túl sok ruhát hordani. Azzal nem számol viszont, hogy ha miniszoknyában próbál biciklizni, akkor nagyon nehéz lesz megoldania, hogy ne is látszódjon a bugyija, és fékezni is tudjon rendesen.

02. Kelly Brook

A brit modellről már a korábbi években is készült olyan fotó, amelyiken biciklizett. Idén annyi az újdonság, hogy a sportos cicanadrágot volt, amikor lenge tavaszi ruhára cserélte. A modell a Sky Ride nevű családi, biciklizést népszerűsítő rendezvénysorozat reklámarca, aminek legutóbbi, manchesteri állomásán megmutatta, milyen jól lehet nagy dekoltázzsal biciklizni.

03. Naomi Watts

Naomi Watts is azok közé a hírességek közé tartozik, akik a nagy robbanás előtt felfedezték a biciklizés örömeit. Tavaly is készült róla már néhány kép, amelyeken biciklivel közlekedett. A biciklijén látszik, hogy nem divatozásból kerékpározik: a bicikli elején praktikus, masszív kosár van a cipekedéshez, hátul pedig gyerekülés.

04. Elizabeth Olsen

Az Olsen-ikrek testvére, aki már eddigi rövid filmes pályafutásával is komolyabban vehető karriert tudott le, mint nővérei összesen, legújabb forgatásán biciklizett. A bicikli talán túl kicsi neki, vagy csak az ülés van alacsonyra állítva, mindenesetre nem úgy néz ki, mint aki rendszeresen szokott így közlekedni.

05. Dakota Fanning

Dakota Fanning Elizabeth Olsen társa abban a filmben, amiben mindkettejüknek biciklizniük kell. A film a Very Good Girls című dráma, ami két barátnőről szól, akik el akarják veszteni a szüzességüket, de ugyanabba a művészbe szeretnek bele. A kép alapján nem túl gyakorlott biciklista, de legalább szépen összeöltöztették a rózsaszín bringával.

06. Evan Rachel Wood

A biszexuális színésznő, aki eleinte azért félt csajokkal randizni, most Jamie Bell-lel jár, és a napokban is épp vele tekert Santa Monica utcáin. Nyilvánvalóan nem akar sikkes biciklis lánynak tűnni, a szettje villantásra alkalmatlan, viszont jól néz ki a fejhallgatója, kár, hogy nagyon ostoba dolog biciklizés közben, az autók között tekerve zenét hallgatni.

07. (+1) E.T.

A filmtörténet egyik leghíresebb biciklis jelenete, ha nem számoljuk a teljes BMX banditákat, akkor valószínűleg az, amiben E.T. megrepteti az őt segítő fiúkat, hogy ne rohanjanak az őket üldöző rendőrök karmaiba. A film bemutatójának 30. évfordulója alkalmából nemrég biciklis felvonulást szerveztek Los Angelesben, amiből természetesen E.T. sem hiányozhatott.