Majdnem tettlegességig fajult az exvillalakó és szomszédja között egy vita a napokban. VV Éva végül beérte azzal, hogy háromszor is leköpte a férfit, aki most azt állítja, a celebnő többször aludt nála és bugyi nélkül ült az ölébe. Baukó elköltözni nem akar, pasija meg csak azért nem üti le a 60 éves családapát, mert komoly beosztású úriember.

Majdnem tettlegességig fajult a vita Baukó Éva és zaklatója között, amikor kiderült, hogy a férfi mindenfélét összehord a sajtónak az exvillalakóról. VV Éva akár törött karral is nekiment volna a szomszédjának, a jelenlévőknek úgy kellett lefogniuk. De legalább háromszor leköpte a férfit.

Az egyik bulvárlapnak ma a férfi úgy nyilatkozott, szerelmes Baukóba, aki már többször is nála aludt és egyszer bugyi nélkül ült az ölébe. "Amit mond, abból minden hazugság" – cáfolta a híreket a Velvetnek a celebnő. "Nem voltam a lakásán, nem aludtam ott és pláne nem ültem bugyi nélkül az ölébe. Bár a cikkben azt nyilatkozta, hogy nem feküdt le velem, a szomszédasszonyomnak azt mondta korábban, hogy de, igen. Szembesítettem is a szomszédasszonyommal, hogy miért mondott ilyet neki, amikor átment hozzá tévét szerelni, de a pasi letagadta. A szomszédasszonyom meg esküdözött, hogy minden úgy történt, ahogyan ő azt elmondta, és hát én neki hiszek, miért is találna ki ilyet csak úgy, ismerem jól."

Baukó beszámolója szerint az idősebb szomszédjával két hete kezdődtek a gondok, amikor a pasija nála ünnepelte a születésnapját, iszogattak és röhögtek. "Akkor jött az első SMS, hogy halkítsam le a zenét, mert kihívja rám a rendőrséget. Utána meg, hogy halkabban dugjunk. Akkor még csak röhögtünk az egészen, hiszen ruhában voltunk, maximum a nevetések szűrődhettek fel hozzá. Ezt követte a többi üzenet, hogy ne magyarázzam be neki, hogy nem feküdtem le a barátommal, és hogy úgy tűnik, még nem volt részem igazi orgazmusban, majd ő megmutatja" – magyarázta VV Éva, aki korábban nem gondolta volna, hogy a szomszédja zaklatni fogja.

"Idősebb, mint az apukám, és eleinte nagyon kedves és segítőkész volt. Azt se hittem volna, hogy szerelmes belém. Majdnem 60 éves. Gondolkoztam már feljelentésen, de tesómmal élek és nem akarom kényelmetlen helyzetbe hozni. Elköltözni sem fogok egy ilyen ember miatt, úgyhogy fogalmam sincs, mit tehetnék."

A dolog a napokban már szinte tettlegességig fajult, a vita hevében Baukó Éva többször is leköpte a férfit, és állítása szerint ismerősei úgy fogták vissza, hogy a papucsával ne verje el a zaklatóját. "Már a barátom is ott tart, hogy felmegy hozzá és leüti. De ő nagyon komoly beosztásban dolgozik, ezt sajnos nem teheti meg."

Az igazság meg odaát van

Közben a Fókusznak megszólalt a másik fél, aki egészen másképp adta elő a dolgokat: "Jelét adta annak, hogy nyitott egy idősebb úrral is a kapcsolatra. Én nem érzem, hogy zaklattam. Semmit nem vártam tőle. (...) Ő nem véletlenül jött föl lenge, laza ruhában, és nem volt ittas. Lehet, hogy volt benne egy-két pohárral, de tök normális volt. Az, hogy megfogta a nemi szervemet, az nem is került bele a médiába. De az, hogy beleült az ölembe pucér seggel és táncolt, rajta, miközben az interneten valamit böngészgettünk, ez benne volt, ezt ki kell mondani, ezt vállalom. Tudom, hogy sokan megkérdőjelezik, pedig ez igaz. Ezt mi ketten tudjuk" – nyilatkozta a férfi.