Coco T-t nem kell bemutatni azoknak, akik a művészetére, vagyis arra, hog minden irányból kerek testét mutogassa, érzékenyek. Ice T felesége ezúttal kivételesen nem magát akarta népszerűsíteni a villantással, hanem véletlenül mutatta meg azt, hogy nem visel bugyit a szoknyája alatt.

A külföldi oldalak úgy számolnak be róla, hogy Coco T a hétvégén, Londonban súlyos ruházati balesetet szenvedett, és akkor a külföldi oldalak még nagyon finoman fogalmaztak.

Az történt ugyanis, hogy Ice T felesége, aki leginkább abból él, hogy híres férje oldalán mutogatja magát, valamint Twitteren a minden irányból kerek testét az egész világgal a legkülönfélébb szögekből , akkorát villantott, hogy idén talán akkorát még nem is láttunk.

Coco T és Ice T a hétvégét Londonban töltötték, ahol végre kezd kicsit jobb idő lenni az eddigi leginkább csak esőről szóló nyár után, amit Coco T azzal ünnepelt meg, hogy könnyű, nyári ruhája alá nem vett bugyit.

A napsütés ellenére viszont fúj a szél, ezért Coco a világ elé tárta, hogy alapvetően borotválni szokta magát, de most egy kicsit hagyta megnőni a fanszőrét.

A tényleg nagyon felnőtt tartalomért ide klikkeljenek! A puncivillantással viszont mesterien terelte el a figyelmet a melléről, ami akkora, hogy nem sikerült olyan ruhát választania, amibe befér.

A pár egyébként azért látogatott Londonba, hogy ott legyenek a rapzene gyökereiről szóló film, a Something From Nothing: The Art Of Rap című zenés dokumentumfilm londoni bemutatóján, amiben természetesen Ice T is szerepel.