18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Arnold Schwarzenegger: 65 év tesztoszteron

mm
2012.07.30. 12:42 Módosítva: 2012.07.30. 14:28
Arnold Schwarzenegger, a két lábon járó tesztoszteronbomba ma 65 éves, ünnepeljük azzal, hogy megmutatjuk, hogy hordozza a vállán a nőket! A volt kormányzó, bodybuilder, Terminator életét végigkísérte, hogy mennyire kemény, és hogy mennyire keményen mutat törékeny nők mellett.

Nem ez jut eszünkbe róla először, de Arnold Schwarzenegger életét alapvetően határozzák meg a nők. Kalifornia egykori kormányzója, a Terminator, a volt Mr Universe és Mr Olympia ma ünnepli 65. születésnapját.

Arnold Schwarzeneggerről, ha nem a Terminator, vagy a bodybuilder-korszaka, esetleg a kaliforninai kormányzósága jut az ember eszébe, akkor is biztosan olyan dolgok, mint hogy erő, férfiasság, tesztoszteron.

A kemény, magabiztos ember két lábon járó szinonímája lett Schwarzenegger az évek alatt, nem véletlenül becézték már a pályája elején Osztrák tölgynek. De azt, hogy Schwarzenegger nem hűvösen kemény, mi sem bizonyítja jobban, hogy szinte minden róla készült képen vigyorog, és imád felszabadultan bulizni nőkkel.

Ez a szokása sajnos nemrég váláshoz vezetett, mert a bejárónővel annyira felszabadultan bulizott, hogy gyereke is született tőle. A színész egy darabig próbálta helyrehozni a kapcsolatát feleségével, Maria Shriverrel, aki évtizedek óta kitartott mellette, de nem sikerült.

Úgy néz ki, néhány hónap alatt összekapta magát, mert nemrég menő ősz szakállal motorozott , ami eddig nem volt rá jellemző. Mármint nem a motorozás, mert az a kemény imidzs része, de szakálla eddig nem nagyon volt. Most már van, sőt, születésnapja előtt nem sokkal egy nála 40 évvel fiatalabb nővel látták állítólag elmélyülten bulizni.

A nőfaló Terminator tehát újra nyeregben, alig várjuk, hogy olyan képeket készítsen különféle nőkkel, mint azt tette a 70-es, 80-as években!