Már tudjuk, hogy kik a leghiúbb celebek, azt is tudjuk, hogy kinek szép vagy sem a lábfeje, most pedig megnéztük, hogy ki a leggiccsesebb. Állatos fotók itt is vannak természetesen, sőt, még a matyóminta is feltűnik néhol, de ha a celebek haboskakaóját szeretné látni, vagy a Kiszel Tündét utánzó Rubint Rékát, azonnal nézze meg gyűjtésünket!

Bódi Sylviről eddig is tudtuk, hogy természetvédő és a macskákat is szereti, mindezeket pedig tökéletes tükrözi a pipacsos réten pózolás, vagy a fák ölelgetése. A virágokat Dukai Regina is szeretei, de ő jobban preferálja a rengeteg ékszert, a fotómontázsokat márkás parfümökkel, és ha éppen nem pasijával pózol, akkor samponokat tesz maga mellé. Az újabban fotósként ügyködő Debreczeni Zita egyik leggiccsesebb csivavás képét már láthatták, de galériánkba befért a modell pár saját alkotása is, amit érdemes megnézni. Horváth Éva is szereti a muskátlikat, de a szobrok és a matyóminta mellett is szívesen fotózza magát a műsorvezető, aki a Balaton reklámarca is lehetne. Fluor Tomi ebbe a válogatásba is belefért, bár az ő képei inkább vicceskedően giccsesek csak, de nem tudtuk kihagyni. A Dér Henivel harcban álló rapper van, ahol vattacukrot eszik, van ahol pedig gyerekekkel pusziltatja magát. Rubint Réka, alakformáló királynő most sem maradhatott ki. A meredező mellbimbójú Rubint szinte összes képét beválogathattuk volna, de teret hagytunk a többieknek is.

Szabó Zsófi képei inkább aranyosak, mint giccsesek, de biztos lesz olyan olvasónk is, akinél a Balatont körbetekerő színésznő naplementés-kutyás fotói csapják ki a biztosítékot. Voksán Virág egykori playmate leginkább a tengerparton és homokban szeret fetrengeni, de delfinekkel is pózol néha, hátha így könnyebben talál magának pasit. Bizonyára hiányolták már VV Évát. Az ex-villalakó Baukót mostanában egy szomszédja zaklatja, de hát ki tudnak ellenállni egy olyan nőnek, aki még törött kézzel is motoron pucsít? És végül, de nem utolsó sorban jöjjön a giccs koronázatlan királya, Gáspár Győző, aki amíg el nem ítélik, gyorsan pereskedik egy sort. Győződjön meg róla, hogy valóban a zebracsíkok szerelmese tette-e közzé a leggiccsesebb fotókat! Engedjék meg, hogy válogatásunkat egy Paolo Coelho idézettel zárjuk: "De hogy szép volt, azt sosem vettem észre. Azért sírok, mert amikor fölém borulva rám vetette pillantását, láttam, hogyan tükröződik szemének mélyén az én szépségem"