A nap egyik nagy híre, hogy Michael Phelps megmutatta a világnak a barátnőjét. Pár napja már sejteni lehetett, hogy minden idők talán legnagyobb úszója együtt van valakivel, de csak most mutatta be hivatalosan a világnak Megan Rosseet az oldalán.

Megan Rossee, Michael Phelps barátnője, a pletykák szerint már január óta, de minden idők talán legnagyobb úszója csak most mutatta be hivatalosan partnereként.

Phelps bejelentette a visszavonulását, majd a Speedo egyik eseményére már a barátnőjével ment.

Megan Rossee pincérnőként dolgozik, mellette modellkedik, valószínűleg ez a tulajdonsága ragadta meg inkább a híres úszó figyelmét. Rossee ráadásul boldogan töltöget magáról képeket Twitterre, Instagramra.

A párról szóló pletykák néhány nappal ezelőtt indultak el, amikor Rossee sok sikert kívánt Phelpsnek egyik futamához, de mackónak szólította. Valószínűleg ezután már nem akarták sokáig húzni a nyilvános megjelenést, ezért jelentek meg együtt a Speedo eseményén.

Rossee a Twitteren már jó ideje úgy kommunikálta a világ felé a kapcsolatot, mintha arról mindenki tudna. Egyrészt ugyan tavaly tavasszal regisztrált Twitterre, de aktívan használni csak azután kezdte, hogy idén év elején néhány napot Michael Phelps társaságában töltött. Azóta ilyeneket írogat neki : “Michael, valószínűleg ez a poszt elveszik majd az üzeneteid között, de nem tudok neked sms-t írni, nagyon hiányzol, és alig várom már, hogy végre veled legyek, csók”.