18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Katalin hercegné sztriptízes rokona a Playboynak vetkőzött

2012.08.15. 13:45
A huszonkétéves Katrina Darling egyszer utánanézett a családfájának, és kiderült, hogy Kate Middleton a rokona. Darling egyébként a God Save The Queenre szokta a csöcsét mutogatni egyes lebujokban.

Katalin hercegné pechjére a rokonságában nemcsak jólfésült, módos szülők, hanem távoli kuzinok is vannak, akik egyáltalán nem nyernék el II. Erzsébet tetszését. Egyikük, Katrina Darling a Daily Mail értesülései szerint egészen a közelmúltig lepukkant sunderlandi klubokban utánozta Dita Von Teese-t, huszonkét éves teste szinte minden részletét feltárva. (Napközben egyébként a Barclaysnek dolgozott, a pénzre nem volt szüksége, csak hobbiból parádézott.)

Katrina Darling
Katrina Darling

Darling maga térképeztette fel családfáját, ebből derült ki – már a királyi esküvő előtt –, hogy kuzinja a hercegnének. Nagymamája Katalin dédapjának, Thomas Harrisonnak lánytestvére. A két fiatal nő egyébként sosem találkozott személyesen, de az mégis vicces, hogy a jövendőbeli királynének van egy vetkőzős rokona. Aki egyébként a God Save The Queenre is fellépett már.

Darling most elég jól fog keresni: a Playboy ottani, szeptemberi számában szerepel – illetve fog szerepelni, mert még nem adták ki –, de nem csak úgy érintőlegesen, hanem a címlapon, és további nyolc oldalon. Többek közt egy báránybőrön is hentereg majd. Íme, a címlap.

Amennyiben a kisasszony munkásságára részletesebben is kíváncsi, nézegesse MySpace-oldalát (tényleg van, aki még használ ilyet), Facebookját, vagy a BuzzFeed remek összeállítását, mindenhol remek fotókat talál. Ha viszont nem ért egyet az ilyesmivel, nézzen szigorúan, mint II. Erzsébet.