A kilencvenes évek egyik legmenőbb modelljét a W magazinnak fotózták. Mint az okos lány a mesében: mutat is, meg nem is, pózol is, meg nem is. Csak éppen perverz kiadásban.

Linda Evangelista egyike a 90-es évek nagy modell-generációjának, és úgy néz ki, 47 évesen is ugyanúgy formában van írja a Daily Mail. Az egykori szupermodell most a W magazin lapjain pózol, egy kissé bizarr sorozatban. Képzeletbeli háziasszonyt alakít, aki egyben szuperhős is, mindezt latex- és bőr ruhákban teszi, műanyag parókákkal megspékelve.

Nem pont az a tipikus szuperhős típus, amit a képregényekből, vagy a filmekből megszokhattunk, inkább egy kicsit perverz. Például az egyik képen térdig érő csizmában és piros latexköpenyben terpeszt, miközben meztelen-hatású latexruhát visel, egy másikon meg sokat sejtetően húzza le a cipzárt sárga kezes-lábasán. Edward Enninful stylist és Steven Klein fotós munkáin Evangelista tökéletesen hozza a szuper-guminő szerepet.

A modell év elején még a gyerekével és Salma Hayek férjével kapcsolatos botrányokkal került címlapokra. Hayek férje, Francois-Henri Pinault még évekkel ezelőtt csalta meg feleségét a modellel, Evangelista pedig terhes lett. Pinault akkor ragaszkodott az abortuszhoz, de Evangelista megtartotta a gyereket, és a tetejébe még pénzt is követelt az apától. Idén májusban végül sikerült megegyezniük, de az összeget nem hozták nyilvánosságra. Annak ellenére, hogy mindenhol arról lehetett oolvasni, hogy Evangelista havi 46 ezer dollárt (több, mint 10 millió Ft) követelt, ügyvédje állítja, hogy eddig szó sem volt pontos összegről. A 90-es évek elején a modell azt nyilatkozta a Vogue-nak, hogy 10 ezer dollárnál kevesebbért fel sem kel, azonban ezt az állítását később visszavonta, és azt mondta, csak viccelt.