Talán a nyár eredménye, talán a korral járó hízékonyságé, de egyre több magyar híresség jár sportolni, főként persze edzőterembe, ott legalább van légkondi, és a kalóriaszámláló is motiválóan hat. Szabó Zsófi hetente több edzést is beiktat az életébe, de Bálint Antónia is rendszeres látogatója a konditeremnek, éppúgy, mint Ganxsta Zolee vagy a Berki nem-olimpiai-bajnok Krisztián. Összeszedtük, kivel hol futhatnak össze, figyeljenek jól vagy kerüljék a környéket.

A sportról menő posztolni a Facebookra, ha celeb az ember, mert ugye az imidzsnek adni kell, és ez azért dob rajta, különösen, ha nem szétizzadt fotót tesznek közzé magukról, márpedig ez utóbbi sem a modellből fotóssá lett Debreczeni Zitára, sem Szabó Gyula lányára, Szabó Zsófira nem igaz. Ahogy az sem, hogy százhúsz kilóról próbálnának lefogyni így hirtelen.

Nem, folyamatosan izmosítanak, Rubint Rékának például muszáj is, hozzátartozik a termékhez, Ganxstának meg nem muszáj, igaz, ő nem is posztol róla. És nem utolsó sorban az edzésről posztolni már csak azért is jó, mert ha celeb az ember, a követők buzdítják, bátorítják, és csak kevés hajdúpéter akad, aki beszól, mert hiába az edzés, még nem kockás a has. Bezzeg a feleségét meg nem engedi, hát rajta igazodjon el az ember.

Miután a takargatnivalót nem publikálják a Facebookon, az edzőtermekre hagyatkozva gyűjtöttük össze azokat a helyeket, melyek környékén járva könnyen összeakadhat celebekkel, így ha valamelyiküket kifejezetten utálja, vagy esetleg őrült rajongója, érdemes végignézie a galériát, hogy tudja, mit kell kerülnie vagy rendszeresen látogatnia. Mindenesetre ha szándékosan vagy szándékolatlanul, de összefut velük az utcán, írja meg Feljelentő rovatunkba!