Az elmúlt hónapok nehezen teltek Demi Moore számára. Ashton Kutcher megcsalta őt, rengeteget fogyott és elvonón is járt. Még lányai is ellene fordultak a kiszámíthatatlanul viselkedő, csontkollekcióvá vált színésznőnek.

A New York Post értesülései szerint Rumer Willis – Bruce Willis és Demi Moore lánya – nemrég ünnepelte a 24. születésnapját két testvére és apja társaságában. Demi Moore úgy néz ki, kimaradt a buliból, exférje és lányai nélküle ünnepeltek. Lányai először aggódtak érte, majd szinte ellene fordultak, és nem sokat kommunikálnak vele. Miután megcsalta és otthagyta őt Ashton Kutcher, az Examiner információi szerint a káosz közepette Demi Moore-nak még az is eszébe jutott, hogy örökbe fogadjon egy gyereket. Az örökbefogadási ügynökségnél viszont biztosan emlékezni fogak arra, mikor Moore egyik lányát, Scout Willist elkapták, amint fiatal kora ellenére alkoholt fogyasztott, és hamis iratokat használt. A lányt csak azért nem ítélték el komolyabban, mert jól teljesített az egyetemen és mert ez volt az első kihágása.

Egy jólértesült ismerős A Daily Mailnek azt is elmondta, hogy a lányok nehezen jönnek ki mostanában az érzelmi roncs anyjukkal, aki állítólag nem csak magánéleti és szakmai krízisei miatt volt rehabon, hanem drogproblémákkal is küzdött anorexiája mellett. A Grazianak valaki azt is elárulta, hogy Demi Moore alig alszik, a “Very Good Girls” forgatásán az ételhez is alig nyúlt, és nagyon magányos a lányai nélkül. Egy másik forrás szerint Moore kiszámíthatatlanul viselkedik és folyamatosan amiatt panaszkodik, hogy fáradt. A lányok aztán Frances Bean Cobaintől – Kurt Cobain és Courtney Love lányától – kaptak tanácsokat, akivel egy iskolába jártak és azóta jóban vannak. Ezek után Moore nem számíthat sok jóra lányaitól, Cobain ugyanis 2009-ben saját anyja ellen kért távoltartási végzést. Moore egyébként nemrég új pasit villantott meg maga mellett, amivel valószínűleg csak azt akarta bizonygatni, hogy jól van.