A Csillag születik énekese legutóbb egy guggolós-pucér fotóval próbált közfelháborodást kelteni. Mint mondta, végre elérte azt, hogy vannak, akik gyűlölik exhibicionizmusa miatt, mivel így végre már igazi előadóművésznek érzi magát.

Ismét meztelen képpel pukkasztotta a polgárokat Varga Viktor a Facebookon. A Csillag születik felfedezettje most egy lábas kád szélén guggol pucéran, a fotót barátnője töltötte fel a közösségi oldalra, sőt, ő volt az is, aki készítette. A Velvet kérdésére, miszerint az énekes miért érez késztetést a folyamatos vetkőzésre, Varga úgy válaszolt, ő nem vetkőzik: meztelenül él.

„Az ember meztelenül született, a ruhátlan test természetes dolog, a szerelmemmel is gyakran pucérkodunk, ahogyan a legtöbb fiatal szerelmespár teszi" – magyarázta Varga Viktor. "Ez még nem tesz bűnös, züllött figurává. Olyan lélek vagyok, aki most emberi testbe született és ezt ki is használom maximálisan. Engem nem zavar a meztelenség, mint sokakat, akik mindig szégyellik és takargatják magukat. Az embernek meg kell szeretnie a saját testét, ez a lelki békéhez mindenféle képpen hozzá tartozik. Nem zavar, hogy néhányan megbotránkoznak rajtam. Vannak, akik kedvelnek és van, aki gyűlöl amiatt, amilyen vagyok. Egy előadó életének természetes része, hogy nem mindenki szereti. Ezzel is meg kell tanulni együtt élni. Aki mindenkinek meg akar felelni, az nem felel meg senkinek sem” – mondta az énekes.

Varga Viktornak nem ez az első hasonló jellegű ámokfutása: még 2009-ben, a Csillag születik ideje alatt közzé tett magáról egy pucér fotót, farkát akkor csak egy kutya takarta. Aztán tavaly az egyik koncertfelvételen lecsúszott a nadrágja és kivillant a segge, ám az énekes ezt az esetet sem vélte kínosnak, sőt, saját maga volt az, aki a Facebookra feltöltötte a képet.