Az amerikai énekesnő a nála négy évvel fiatalabb Conor Kennedyvel jár, akit állítólag annyira magához láncolt, hogy repülőt is küldetett érte, a családja pedig szinte semmit nem tud róla. Legutóbb egy esküvőn tették egyértelművé, hogy nem kívánatos személy.

A nemzetközi celebvilág egyik legfelkapottabb történése jelenleg, hogy a langyos hangulatú countryban utazó, de az USA-ban ezzel irdatlan mennyiségű pénzre , rajongóra és díjra szert tevő Taylor Swift összejött a Kennedy család egyik ifjú tagjával, Conor Kennedyvel. A 22 éves énekesnő és a 18 éves úrifiú szerelme az elmúlt két hónapban annyira lángol, hogy Swift ki sem bírta a srác nélkül, és repülőt küldött érte, hogy elhozza őt Nashville-be – írja a New York Post, mindenféle névtelen forrásokra hivatkozva.

“Taylornak annyira hiányzott Conor, hogy gépet küldött érte. Azóta folyamatosan együtt vannak, Conor családjának fogalma sincs, mikor fog hazamenni” – mondta az egyik közel álló megszólaló, majd tovább mis megy: “Annyira komolyak lettek köztük a dolgok, hogy senki nem lepődne meg rajta, ha megszöknének.”

Ebből a vad románcból egyébként komoly hátrányok keletkezhetnek Kennedy tanulmányi előmenetelében, mivel a fiú a Deerfield Academy kollégistája, ahol eleve szigorúan veszik ezt a nemiség dolgot. Annyira, hogy az “egészséges és normális felnőtt élet” egyáltalán nem megengedett a kollégium falain belül, a szabályok szerint ha ellenkező nemű látogatót fogad valaki, tárva nyitva kell lennie a szoba ajtajának, és fényforrást is biztosítani kell. Így persze érthető, ha Taylor inkább Nashville-be csábította a pasiját dugni, hiszen az iskola törvényei még az intim beszélgetéseket, szexre utaló vicceket és a túl erotikus tapizást is tiltják.

Élünk a gyanúperrel, hogy Taylor Swift személyének nem túlzottan örülnek Kennedy oldalról. Az egy dolog, hogy a legálisan nem is szexelhető, vagy iható fiukat elrepülteti egy nála négy évvel idősebb nő, aki ráadásul a popzene fertőjének van egyenesen a közepében, még egy esküvőt is simán el tudott rontani a jelenlétével, Kyle Kennedy esküvőjéről egyenesen az örömanya próbálta hazazavarni: “Conor és Taylor egy órával az esküvő előtt írtak nekem, mert szerettek volna jönni. Érthetően válaszoltam, hogy ‘Kérlek, ne gyertek.' Mégis eljöttek. Személyesen mentem oda Ms. Swifthez, akinek a feltűnése megzavarta az egész rendezvényt, udvariasan bemutatkoztam, majd kedvesen megkértem, hogy távozzon. Mintha a falnak beszéltem volna, teljesen átnézett rajtam” – nyilatkozta Victoria Gifford Kennedy. Swift oldaláról csak egy szűkszavú menedzsment által írt közlemény érkezett, szerintük márpedig a lány meg volt hívva az esküvőre, a menyasszony pedig külön meg is köszönte megjelenését.

Taylor Swift megjelenésének ezek alapján finoman szólva sem örül a Kennedy család, mi pedig türelmesen várjuk a következő balhét.