A nyár vége is tartogatott meglepetéseket: a Golden Coast fiúk után végre Cristofel és Pákó is kijött új számával. Most, hogy újabb csodás videókkal bővült a hazai zenei élet, összeszedtük őket, hogy egy helyen élvezhesse az ígéretes alkotásokat. Hallgasson trasht, és döntse el, melyik a jobb!

Cristofel ft. Leonidasz & Bánk – Vallomás

Az ex-villalakó Cristofel az idei nyár egyik óriási slágerének szánt Kubai Ritmussal tarolt az elmúlt 1-2 hónapban, és végre új számával is előrukkolt. A kubai macsó mostanában illegális szteroidokkal lövi magát, így azt vártuk, hogy új klipjében még szebb felsőtestet villant majd nekünk, de sajnos teljesen felöltözve csak két sráccal keménykedik a sötét hangulatú videóban, amiben quadokon száguldoznak, és még egy fekete macska is feltűnik. A klip másik két szereplője Jordanidisz Leonidasz, a Való Világ 4 első kiesője, és Csutorás Bánk, akiről mi is csak annyit tudunk, mint ön, csíkos pólója van, és eszméletlen nagyot szólózik. Pittmann Cristofel végül nem a számban vágott vissza Fluornak. Először a Facebook oldalán mondogatott oda: "Sziasztok, 3/4-ed óra múlva szakítjuk szét a youtubeot az új klippünkkel és tömjük be Fluor tomika pofáját!!!Amíg te legózol mi zenét csinálunk te majomparádé!!!!", majd készített egy videót is Karácson 'Fluor' Tamásnak és Éder 'SP' Krisztiánnak dedikálva. Érdemes átnyálazni a dal szövegét is, ami a kőkemény valóságról szól: "Felfordult az életem, a villa óta, a gyermeki álmok nem váltak valóra, eladtam az ördögnek, a kib*aszott lelkemet, nem tudták elvenni az élettől a kedvemet!" Vigyázzanak, nehogy elbőgjék magukat közben!

Fekete Pákó – Pákó a házban

Pittmann Cristofel mellett Fekete Pákó is bedobott egy hihetetlen számot a nyári hónapokra: a nyár egyik legprosztóbb slágerét sikerült lenyúlnia, és a “Szőke, barna” címet adta neki. Óriási párhuzam még, hogy a Kubai Macsóhoz hasonlóan most ő is egy érzelmesebb számmal jött ki a nyári bulizós szám után. Úgy néz ki, mindenkit megihlet a közelgő ősz és a fáradtan földre hulló sárga falevelek, vagy csak megirigyelték Majka óriási sikerét. Pákó legutóbb azt találta ki a topless DJ-zés után, hogy rapsztár lesz, és tehetségét új számában mutatja meg. A néhol akadozó kiejtés megértésére kevésbé fogékonyak kedvéért a videó feliratozva van, a dalszöveg pedig olyan mély és érzelmes részeket rejt, mint például: "Pákó az utcán, Pákó a házban, Pákó a meseszép nagyvilágban, Pákó a kocsiban, Pákó a címlap, Pákó a nigger mindig itt van!"

Golden Coast – Márió

Az Éden/Aranypart fiúk, Ádám és Levi tavaly döntöttek úgy, hogy zenélni fognak, rögtön kasztingoltak is pár szereplőt a Fröcsögjön! című számukhoz, aminek a klipforgatásán a Velvet is ott volt. Akkor még luxusvillában forgattak bikinis lányokkal a feszített víztükrű medencében. Járvás Levente azóta megnősült és apa lett, így bikinis lányok már nincsenek, ellenben egy cseppet sem komolyodott meg, így a vicceskedés Márió című számukban is megmaradt.

whYBe (Lakatos Yvette és Young G Béci) – Time To Be Free

Na jó, a többiekhez képest ez annyira nem is trash, és VV Béci szereplése nélkül ez egy egész jó Rihanna szám lehetne, amihez a Megasztárban feltűnt Lakatos Yvette a jó hangot is megadja. A Horvátországban forgatott klip közép-európai szinten teljesen jól megállja a helyét, a dallamos refrén azonnal a fülünkben ragad, de azért ne vigyék túlzásba a hallgatását, mert VV Béci kiejtése egy idő után középfülgyulladást okozhat. Az exvillalakó Rácz Bélát nemrég haverja, Düki beperelte, miután összebalhéztak a pénzen, az viszont vigasztalhatja a rappert, hogy egy másik klipjében Stohl András ingyen statisztált.